Nattugglorna flyger ut

Klockan 22:00 – jag lämnar lägenheten och ger mig ut för första gången på hela dagen. 🙂 Nog är det skönt att vara hemma, men efter ett tag blir man en aning rastlös och vill röra på sig. Jag och älsklingen ska strax möta upp med ett par vänner, och sedan ska vi hitta på någonting skojigt. Nattbio, bowling och glass låter som en väldigt bra idé!

Här kommer i alla fall ett par bilder av lilla jag i kväll. För er som fortfarande undrar vad som hände med min lila hårfärg så kan jag säga att den helt enkelt trillade av. Jag har redan för många färglager i håret, och den lila färgen kunde inte fastna ovanpå det.. Haha, så kan det gå! ^^

Jackan kommer snart till Fokiwa.se.

P.S. Tack för alla trevliga kommentarer till mina nya naglar, och även allt annat som ni kommenterar. 🙂 Ni är så himla söta!

32 kommentarer

 1. Snygg jacka! (:

 2. Vad synd att färgen inte höll men du är ändå fin i alla färger. 😀 Tycker du passar bäst i brunt eller någon mörkare färg!

 3. VAd fina dina naglar blev. Om man kunde göra sånt alltså!

 4. Damn vad snygg brud! Det är allt jag har att säga =p

 5. Jag gillar jackan! Kul att den kmr till butiken

 6. Alexandra

  Snyggt!
  Det känns ovant att se dig i tights. Du brukar ju nästan alltid ha klänning, kjol eller shorts

 7. Haha håller med Alexandra. Ovant där 😀

 8. Sätter du på naglarna efter dom är klara eller gör du dem medans dom sitter på?

 9. Åh va söt du är!^^ Kul med nattbio! Haha, fast då får man ju se till att man inte somnar! Vad ska ni se?

 10. Du är ändå lika fin som vanligt! ^^

 11. Måste bara fråga hur man säger paprika i Thailand? Jag är nämligen allergisk och varje gång jag har varit där så är det ingen som förstår vad det är på engelska? / orolig för allergichock

 12. Jättefin 😀

 13. Jackan är superfin!

 14. Härliga bilder. =) Du är så fin och jag älskar folkmyllret i bakgrunden. Varma utekvällar i Bangkok är på min lista över saker att göra!

 15. Jättefina naglar men en fråga, hur kan du bowla med dom? Haha ^^

 16. Beautiful girl with gorgeous style! I wish you could post photos of your outfits more often 😀

 17. Jackan är toppensnygg 🙂

 18. Så snygg outfit 🙂

 19. Lustigt, jag satt nyss och tänkte: vilken snygg jacka, den har hon vell inte visat förut. (^ ^) Sen såg jag: kommer snart till fokiwa. Tjohoo!! o(^ – ^)o

  Kram på dig <3

 20. Va konstigt. En av din fot ser brunare ut än den andra. ;s fel på kameran eller solat fel?

 21. Jag vet inte om du har hört talas om det, men det finns en avfärgning utan blekmedel som heter colourb4. Jag använde den och den är helt underbar! Den krymper färgmolekylerna och drar ur dem ur håret, och kvar blir din naturliga hårfärg (om du inte blekt en gång innan för då lär du få den blekta färgen). Du har alltså inga överflödiga pigment kvar. Sedan kan du färga som vanligt igen!^^ håret slits inte alls.

 22. Är också nattuggla. 😀

 23. Har du alltid lösnaglar ? och hur länga är dina riktiga naglar ? för man ser aldrig dina riktiga naglar

 24. Vem är inte nattuggla? 😀

 25. Alexandra

  Hej Foki!
  Jag är en trogen följare av din blogg, tycker den är sockersöt och gullig. Jag blir alltid på så glatt humör 🙂
  Att din lila ton i håret har försvunnit behöver inte bara bero på att ditt hår har färgats för mycket.

  Det kan bero på vilken temperatur ditt hår har tvättats i, kalla pigment (så som blått, violett och lila) flyr och ”släpper” lättare i varmt vatten.

  I kombination med att har ditt hår färgats mycket kan ha lett till att fjällskiktet(curtikulan) som bland annat skyddar din färg öppnats. Det leder till att de kalla pigmenten är ännu mer ”blottade” och håret har förmodligen inte styrkan att hålla kvar pigmenten så de sköljs ur.

  Har du möjlighet så använd schampon och balsam som innehåller aminosyror. De bygger upp håret så det får tillbaka sin styrka och orkar hålla kvar pigment.

  Lycka till med ditt hår!

  Svar: Hej sötnos! 🙂 Tack för informationen. Jag hade ingen aning om detta, men nu vet jag lite bättre.

  Tack för dina fina komplimanger också. Så snällt av dig.

  Stora kramar
  /Foki

 26. Är också alltid ute på natten 😉

 27. Jag skulle rekommendera att du gick till en frisör och förklarade vilken hårfärg du vill uppnå (gärna med en bild). Frisören kan sedan lägga en mörk bottenfärg med pigment som neutraliserar röda pigment i håret och kan även lägga en blondering med t.ex. gröna eller blå pigment som också neutraliserar de röda pigmenten så att ditt hår får en så naturlig nyans som möjligt. Detta är tyvärr för avancerat för att göra hemma och för att inte riskera att slita ut ditt redan skadade hår helt och hållet skulle jag absolut råda dig att gå till frisör.

 28. Du passar jättebra i typ alla färger! Men jag tycker att du ska låta håret vila och spara ut din riktiga hårfärg. När du blir äldre och får grått hår så kommer du ändå slita mycket på håret med färgningar och sånt haha 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *