Foki Looki + svar på frågor

Hello!

Vi har legat hemma på hotellrummet i några timmar och vilat ett efter dagens långa turer runt ön, men snart tänker vi sticka ut och roa oss med strandmiddag, eldshow och massor av annat kvällsmys.

Här nedanför kommer i alla fall en bild av lilla jag idag, samt svar på några frågor som dykt upp nyligen. Jag har inte haft tid att läsa kommentarer under de senaste dagarna, men nu tog jag mig tid till att läsa igenom allt! Jag ber om ursäkt för att jag inte kan svara på varenda kommentar som skickas in, men jag hoppas att ni förstår hur mycket tid det skulle ta. Jag vill också ni ska veta att jag älskar och uppskattar varenda kommentar ni skriver. Ni är helt underbara! 🙂 

Jag idag:

Bikini – Brazilian Bikinoshop.
Byxdress – Topshop.

Svar på några frågor:

Jag såg att Ricky har tatuering, Har du funderat att skaffa det också?
– Ja för några år sedan så hade jag tankar på att skaffa en tatuering, men nu har jag ändrat mig och har inget intresse av det. Dessutom så vill jag kunna bada i varma källor och på allmänna stränder när jag är i Japan. Där är tatueringar bannlysta på många platser eftersom att dom förknippas med yakuza-mafian och andra kriminella grupper. Ricky är tvungen att ha ett fake-bandage över armen varje gång vi ska bada i varma källor, och om någon ser hans tatuering så blir dom nästan nervösa. Nej jag skojar inte. 🙂

När kommer del 2 av din bloppis?
– Den kommer upp när jag har åkt hem från havet. Måste bara fotografera resten av grejerna först.

Finns det Hajar där ni är?
– Ja det finns hajar, både stora och små. Jag såg en haj när vi snorklade här i maj månad, men det kändes bara spännande eftersom att dom är snälla Fast om man har otur så kan man råka ut för en aggressiv tjurhaj.

Om man vill ha sol och bad semester i Thailand, var tycker du är den bästa ställen?
– Nästan överallt längs kustlinjen, både öst och väst. Men om jag måste välja så står det mellan Koh Tao, Koh Chang och Phi Phi. Mina tre gyllene favoriter.

34 kommentarer

 1. Tack för svaret på min fråga! ^^

 2. Vad spännande med hajar!! Men ändå läskigt också 😛

 3. Fin bild:)

 4. Va söt du är! 🙂

 5. Så fin strandstil du har! 😀

 6. Meeh jag tycker du ändå är rätt duktig på att besvara frågor =P Du gör det betydligt bättre än vad jag skulle orka med!

 7. Hahhaa det där om tatueringar i Japan har jag hört om förut men jag kunde inte tro att det var sant. 😛

 8. så fin du är!

 9. omg vad vacker du e! <3

  Förresten så tycker jag att du borde visa närbilder av dina smycken oftare. Det är så svårt att se dom på outfitbilderna.

 10. Då hade jag ju inte direkt kunnat bada i några varma källor inte 😉

 11. Du är jättesöt<3

 12. Stranden ser jättefin ut! Vill utomlands nu

 13. Trevligt!! Och söt som alltid!

 14. Härligt! 😀

 15. Alltid lika fin stil 😀

 16. Vad kul att det kommer mer bloppis! Jag hann inte köpa något från din förra 😛

 17. varför heter den ”bloppis”?

 18. Älskar din blogg! Kolla min

 19. Åh! önskar att jag kunde åka till Thailand och träffa dig. Du verkar vara världens finaste människa. 🙂

 20. Himla fin bild! ♥

 21. hej foki! vad har du/ricky för kamera? 🙂

 22. Alexandra

  Fin!

 23. Ät det dyrt att bo på Koh Tao? Vill åka dit med min pojkvän men först måste jag planera hur mycket av lönen som bör sparas =)

 24. Jag bor i finland! Men har en fråga att första tiden du och Ricky bodde i thailand blev ni magsjuka av vattnet eller maten första tiden? Och är ni nu vana? Så tacksam för svar! <3 finlandssvenk om du undrar varför jag bara pratar svenska 😉

 25. Varför tog Ricky tatuering?;)

 26. söt byxdress! 🙂

 27. Alexandra

  Du byter bikini ofta, eller? 😉
  Du hade ju på dig en annan i förra inlägget.

 28. Jag badade i varma källor i Japan och flera av mina vänner var tvugna att gömma sina tatueringar. (^_-)

  Älskar din outfit idag!

  Kram på dig <3

 29. Jennifer

  Koh Chang <33333

 30. Intressant det där med tatueringar i Japan.. Jag skulle nog få bada med tröja på mig om jag skulle åka dit i så fall! 😉

 31. Hej! Brukar folk kalla dig för Foki eller Anchisa? Vad kallar Riki dig? Kram<3

 32. Foki! vart har du köpt din sängbord och byrå. Vill ha sånna dom är skt snygga. Kan du skicka hemsidan till min mail diana-baban@hotmail.com. Jag älskar din blogg<3

 33. I like to read an article that express interesting views. Many points the author made are unique and are things I wouldn’t have thought about.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *