Hard Rock Nachos

Jag är fortfarande ute och letar kläder till min mammis, men än så länge har jag bara köpt grejer till mig själv, haha. Nu sitter jag i Hard Rock Café med sötnosen och stillar hungern (och shoppingfebern) med en rejäl portion nachos!

26 kommentarer

 1. Ser så gott ut!

 2. Nellie Ljungdahl

  mums ser väldigt gott ut 🙂

 3. Hej Foki,
  Jag beställde kläder från Fokiwa den 12:e juli, och har fortfarande inte fått dom… Och ingen svarar på mitt mejl som jag skickade till kundservicen :/ Vad är det som dröjer? Vi har redan betalt så det känns verkligen inte bra.
  Väldigt tacksam för svar!

 4. Just A Cat, Dressed As A Shark, Riding A Robotic Vacuum Cleaner
  You’ll be glad you watched this.

  http://youtu.be/tLt5rBfNucc

 5. Mums ser riktigt gott ut! Haha jag som åt det för en halvtimme sen, vilket sammanträffande! 😉

  Gillar du söta saker, skönhet, hälsa, pepp och en väldigt personlig stil? Titta in!
  Garanterat fri från bantningstips, provocering och skitsnack!

  Kramis

 6. Haha du köper väl kläder mest till dig sj? Vad kul mums ser gott ut. Var inne på min blogg handlar om mig och mitt liv,djur,mode,smink,hittar ni på http://www.nattstad.se/candysweets obs! Skriv en kommentar på en av mina inlägg skulle betyda mycket prenumerera också på mig och min blogg det ända du behöver göra är att trycka på kommentarer och skriva en kommentar om du inte har något snällt att säga så säg inget om du gör det kommer jag ta bort eran kommentar och ni kommer inte kunna komma in på min blogg längre inte så svårt va? Skulle betyda guld för mig TACK SNÄLLA NI! ^^

 7. Gott det ser ut 🙂

 8. men gud vad gott det såg ut!! 😀

  du shoppar rätt ofta va? ;)(

 9. Ser gott ut ^^

 10. Aaagh Hard Rock Café! Har älskat det sedan jag var pytteliten *w*

 11. Mumsigt det ser ut! ^^

 12. SaraPuff

  Hard rock cafè, I`ve been there when I was a baby :)))

 13. Haha, mysigt<3

 14. Gott! :D<3

 15. GossipGuy.se

  Megan Fox naken, Selena Gomez lämnar lite åt fantasin, Miley Cyrus flashar sitt underliv, Cara Delevingne topless! Allt detta och otroligt mycket mer finner ni endast på GossipGuy.se

 16. Vad gott det ser ut! 🙂 SUPER FIN BLOGG! 🙂

 17. Ååh det där ser riiktigt gott ut ^-^

 18. Mmm.. ser smarrigt ut!

 19. mm,ser ju jättesmarrigt ut! =)

 20. Vill du ha tips dagligen? Flera gånger om dagen till och med? Då ska du kika in på våran blogg där vi slänger upp cirkus 10 inlägg per dag om massa nödvändiga och roliga tips om allt och ingenting. Det finns lifehacks, ekonomitips, sminktips, hår & hygientips och en MASSA mer! Jag slår vad om att du aldrig kommer få så bra tips som då. Välkommen in och ta del av det bra!
  http://www.nattstad.se/Dagenstips

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *