Känner mig som en tavla

Nu får någon annan vara konstnär på mina naglar!

När jag slipade bort min gamla nagel-styling så frågade killen i salongen vem som brukar göra mina naglar. När jag berättade för honom att jag köper egna grejer och fixar naglarna helt själv hemma så blev han djupt imponerad, och sedan föreslog han att jag skulle låta honom göra mina naglar, bara för att se se vad jag tycker. 🙂

Jag frågade om han kan göra den japanska nail-art-stilen som jag gillar, och det kan han.

Det här känns verkligen spännande! Jag lägger upp bilder så fort jag är klar. ^^

33 kommentarer

 1. Spännande :DD

 2. Coolt med en kille som kan göra japansk nail art. xD

 3. Hittills så ser det ju väldigt bra ut

 4. Vilken överraskning :))

 5. Låter spännande 🙂

 6. Tvivlar på att han är lika bra som dig men roligt ändå. 😀 Kul att han är kille också. Det är väl inte så vanligt med manliga nagelstylister?

 7. Längtar tills du lägger ut bildern 😀
  Lägger du ut en bild på dom på instagram också?

 8. Kul! 😀 Skynda dig med bilder sen

 9. Om du inte var framgångsrik fashiondesigner så skulle du kunna öppna egen salong och göra naglar. 😉

 10. Spännande 😀

 11. Vad kul hehe. Jag skulle med bli förvånad eller hur man säger!

 12. Ge gärna adressen så att vi andra kan gå dit och få snygga naglar <3

 13. Vad kul! :D<3

 14. Hej Foki! Jag undrar hur du gjorde så att det blev hjärtan där uppe, som det står shop, blogg m.m jag vet att du använder wordpress, men är du premium där? Jag har nämligen en blogg som jag skulle vilja ha snyggare 😉 tack på förhand! //Elvira

 15. Det blir säkert fint men jag tror du är bättre men vem vet? 😉

  Gillar du söta saker, skönhet och en väldigt annorlunda stil? Titta in!

  Kramis

 16. Roligt. Spännande att se bilderna 🙂

 17. Så gulligt med killar som gör typiskt tjejiga grejer. =)

 18. åh vad kul, jag fixade också just naglarna 🙂

 19. Blir säkert hur bra som helst!

 20. Oj! Där ser man 🙂

 21. Hejsan!
  Först vill jag bara säga att jag älskar din blogg och du är den vackraste som finns!!
  Och så har jag en fråga: Vill du och Ricky ha barn i framtiden? 🙂
  Ha det bäst! kram

 22. SÅÅÅ VACKRA naglar <3

 23. Hej foki jag ser min tjej jämt läsa din blogg och tjatar jämt om Thailand eftersom hon har sett vilka fina ställen du har varit på. Nu är det så jag har tänkt fria till henne i Thailand. Men kan inte så mycket om Thailand vi ska vara borta tre veckor men vart i Thailand tycker du man borde besöka? Hon ville så gärna krama med tigrar som du gjorde och älskar byggnader vattenfall och marknader. Tänkte en vecka i Bangkok sen två veckor på ett ställe med fin stränder.. Tacksam om du kunde hjälpa mig för vill gärna allt ska vara perfekt.

 24. Hoppas det blir superfint!

 25. Alexandra

  Jag förstår att han blev imponerad, du är ju så duktig på att fixa naglar 🙂

  Ali: Foki har redan svarat på din fråga. Kolla i kommentarsfältet i förra inlägget

 26. Vad kul! 🙂

 27. Japansk manikyr är ju den populäraste i hela Asien, så det är klart att det finns fler än du som kan göra den. 😀

 28. När ska du visa upp fler av dina nya designplagg?

 29. Vad många som reagerar på att stylisten är en kille. Är ni lite fördomsfulla kanske ;p

 30. Åh vad roligt! 😀

 31. Spännande 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *