Foki Radio

Hello!

Just nu sitter jag och njuter av en frozen yoghurt med färska blåbär, medan jag lyssnar igenom radiointervjun som jag gjorde tidigare idag. 🙂 Som tur är så sparas ju de flesta av P3s radioprogram på Internet, och där finns även min intervju.

Dom av er som missade intervjun kan höra den nu, genom att klicka in här.

O.B.S: Den är uppdelad i två klipp! Ena klippet hittar ni ovanför bilden på mig, och det andra ligger under bilden.

Det var kul att göra en radiointervju igen, men som vanligt har jag alldeles för mycket att säga, och tiden räcker inte till. ^^ Alla program har ju sin bestämda sändingstid, och därför kan jag inte sitta och babbla på hur länge som helst. Haha!

18 kommentarer

 1. Jag hörde den på radion. Du har så sjukt söt dialekt 🙂
  Älskar nitkepsen du har på dig! Var har du köpt tröjan??
  Lot of love to you! <3

 2. vad fin du är!

 3. Vad roligt, det måste jag lyssna på! 🙂

 4. Jag missade den men nu ska jag lyssna! 🙂

  Gillar du söta bloggar? Titta in!

  Kramis

 5. Så unik dialekt!

 6. Älskar dig Foki!!!!!!!!!!!!!! 😀 <3

 7. Viktoria

  Ska lyssna nu. 😀

 8. Din norrländska är ju helt underbar!

 9. gott med frozen yoghurt 🙂

 10. Jag hörde dig på radion och det var superkul! 😀 Min pappa vet till och med vem du är och han blev chockad när han hörde din söta pipiga röst ^^ Du gjorde min dag!

 11. Fin du är 🙂

 12. Så sööt du är! (^ – ^) Ska lyssna på klippet nu med en gång eftersom jag missade tidsändringen.

  Kram på dig <3

 13. Besök min blogg och kommentera!

 14. Petronella

  Älskar nitkepsen 🙂
  Tack för att du länkade 😀

  Syn att ni inte hann prata om Ricky…

 15. Åh! Foki , du räddade min sista dag på sommarjobbet.
  Det var jätte kul och lyssna på dig, jag blev såglad och log hela tiden!

  -Så sjukt fin!

 16. Tycker du borde svara på en frågestund i en videoblogg. Man märkte i intervjun att där finns så mycket du har att berätta som man skulle vilja höra. Skulle lätt gå på en föreläsning med dig. Man lyssnar verkligen när du pratar 🙂 du är väldigt inspirerande! Kram

 17. Vart ifrån har du köpt ditt macbook-skal/case? <3 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *