Albino Teddy

Nu är mina naglar äntligen klara och här kan ni se hur dom ser ut! 🙂

Egentligen gillar jag att göra mina naglar ännu längre, men eftersom att jag är en människa som ofta använder datorer (tagnentbord), så är det bekvämare med medellånga naglar. Särskilt när jag gör akryl som ska hålla i en hel månad.

Vad tycks?

I fall ni undrar vart jag får alla idéer ifrån så kan jag berätta att jag brukar läsa artiklar om nagel-styling i tidningar som Egg och Popteen. I bland läser jag dessutom tidningar som enbart handlar om naglar, t.ex Nail Up! Där finns det hur mycket som helst att lära sig, och tonvis av inspiration!

55 kommentarer

  1. Jättesöta, jättefina och jättebra gjort! 🙂

  2. Verkligen jättefina naglar!! <3

  3. Söta! Men jag föredrar mina ovala och inte rektangulära.

  4. tsubasa masuwaka ^^

  5. Jättefina! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *