STOR REA HOS FOKIWA! 50 – 70%

Vi har nyligen passerat första halvan av år 2013, och nu startar en stor rea hos Fokiwa.se, med prissänkningar mellan 50 – 70%! Kom också ihåg att vi ger gratis frakt till alla kunder som handlar för mer än 350:- . Passa på att fynda! 🙂

Den här REAN har startat idag, och det finns inget bestämt slutdatum. Flera av produkterna som REAs ut finns endast i begränsat antal, så skynda att handla om ni ser något som ni verkligen vill ha.

Ni är varmt välkomna in i butiken!

50 kommentarer

 1. AWESOME! :’3

 2. Och jag som får lön nästa månad! Ahhhh! Så orättvist! Och så shoppade jag igår slut mina sista pengar, Kanske får be morsan om att för betala och sen ta av lönen? 😀

  Svar: Det går ju alltid att prova. ^^

  Kramar
  /Foki

 3. Yes jag har redan handlat! 😀 Såg när Fokiwa skrev om rean på Facebook.

  Älskar din butik <3

 4. Ska shoppa! 🙂

 5. Exakt vad jag behöver för att bli på bättre humör! Jag var asförbannad nyss men nu skiner jag som en sol. 🙂

  Svar: Haha vad roligt att höra! ^^ Jag älskar att göra folk glada.

  Kramar
  /Foki

 6. Tack för den! 😀 Ska genast handla!

  Men en fråga bara. Vad händer om ett paket försvinner? Alltså att man handlar från Fokiwa och att posten slavrar bort paketet.

  Svar: Det är ytterst sällan att posten gör misstag, men om ett paket försvinner så hjälper vi kunden med att spåra paketet och sedan ser vi till att det kommer på rätt väg igen. Oavsett vad som händer så får våra kunder alltid det dom har beställt. 🙂

  Kramar
  /Foki

 7. Vad kul! :)<3

 8. Alexandra

  Kul med rea! 🙂

 9. Hej! Hur mycket kostar frakten och hur lång tid tar det innan man får dem?

  Svar: Frakten är gratis om man handlar för minst 350:- . Annars kostar frakten är 159:-.

  Leveranstiden ligger på ca 7 – 14 arbetsdagar (det som posten utlovar). Om man väljer att frakta paketet med EMS (express mail service) tar det bara 5 – 7 arbetsdagar.

  Stora kramar
  /Foki

 10. Åh älskar dina kläder! De är så snygga och så roligt att det går bra för din webbshop 😀

  Svar: Tack så mycket sötnos! ^^ Och tack till alla andra som kommenterar. Ni är så fina!

  Kramar
  /Foki

 11. Måste in och kika!

 12. Jag älskar den turkosa tröjan. Var inne på min blogg handlar om mig och mitt liv,djur,mode,smink,hittar ni på http://www.nattstad.se/candysweets obs! Det har kommit en videoblogg fast inte på bloggen utan på youtube hehe den heter Visar allt mitt smink! Och den är ganska lång hoppas att ni hittar den. Glöm inte att skriva en kommentar på bloggen det ända ni behöver göra är att trycka på kommentarer och skriva en kommentar inte så svårt va? Skulle betyda guld för mig TACK SNÄLLA! ^^

 13. Önska jag hade pengar nu, så mkt jag vill ha din butik… men det får vänta, kram

 14. Så kul!:)

 15. Härligt med rea! Du har ju skitfina kläder också! 🙂 Men är just nu höggravid+gått upp lite i vikt så tyvärr är det inget som jag får på mig för tillfället.. men i och för sig så skulle man ju kunna handla och sedan använda det vid senare tillfälle? 🙂

  Kika gärna in på min blogg! Där kan man följa min vardag och livet innan jag ensam kommer fostra skrutten som växer i min mage. Upptäckte min graviditet så sent som i 6:e månaden och är idag i 8:e med beräknad födsel i början av augusti. Där jag utan sambo eller pojkvän överhuvudtaget tar mig igenom dagarna innan förlossningen! Livet blir inte alltid som man tänkt sig…

 16. Roligt! 😀

 17. Åh, ska kika in direkt! 😀

 18. Kommer ni sälja mobil skal till Samung Galaxy S IV? ^^)

 19. sååå FINA SJÄLVKLART köper JAG! <3

 20. Hej!

  Nu är ”Chickit Magazine” ute!

  Ricky är även med i den och tipsar om hur man lyckas som fotograf!

  Kolla gärna in tidningen 😀

 21. Hejhej!
  Skulle inte du kunna göra någon smink tutorial? Jag skulle vilja veta hur du sminkar dig 🙂
  Kram♥

 22. Det står att frakten är fri när jag ska betala, som en rea, är det så?

 23. det är alltid roligt med rea tycker jag 😀

 24. Beställde fyra plagg nyss, kan knappt vänta tills jag kan använda dom! Du designar så sjukt fina kläder!

 25. Åååh så fina kläder du har på Fokiwa. Jag ska defenitivt köpa massor <33

 26. Tusan, det mesta som jag ville ha var redan slutsålt.. -.-

 27. Patricia

  Tycker beloppet för att få gratis frakt höjs hela tiden, hur kommer detta sig, när du ville försöka få fler medelklassmänniskor att köpa dina kläder?

 28. Läs gärna min blogg!
  Kram

 29. Så kul med så stor rea 🙂 Jag hittade en massa saker jag ville ha + mina favvo glas ögon, palmy sunglasses, men såg att du inte har faktura! Det är lite synd. Kan inte beställa då. Finns det en möjlighet att du kan inskaffa fraktura betalning inom kort? Eller alls över huvudtaget?
  MVh Elina

 30. Så bra!

 31. Har bara råd att handla på reor och har velat handla från Fokiwa jättelänge. Blev jätteglad nu när jag gjorde min första beställning någonsin därifrån, tack Foki! ~ ^_^

 32. Har du någonsin ångrat att du köpte en samsung istället för en iPhone? Undrar nämligen då jag är sugen på en nu telefon och vet inte om jag ska fortsätta med Apple och bara köpa 5:an eller om jag ska byta till samsung ^^

 33. sjukt pissigt dock att allt är onsize. Mvh tjej med tuttar.

 34. Beauty By Henriette

  GILLA OCH DELA FÖR ATT VINNA EN GRATIS FRANSFÖRLÄNGNING!

  http://www.facebook.com/BeautyByHenriette

 35. Omg nu blir jag riktigt glad!!! Dags att shoppa ^^

 36. Det är ju jättebilligt nu, kläder under 100 kr, men endå har jag inte råd D: När jag har råd ska jag köpa ^-^

 37. Oh, va roligt! 😀

 38. https://www.facebook.com/RoligasteSommarjobbet

  Gilla sidan och hjälp oss som jobbar på Roligaste Sommarjobbet? Vem vet, du kanske kan få ut något för det! Vi behöver komma upp i så många likes som möjligt! TACK 🙂

 39. Hej!

  Ett stort tack för tipsen på hörlurarna, tillslut hittade jag dom 🙂
  http://www.trendywednesday.se/butik/taylor-rosegold/

  Made my day!

  xoxo
  Mia

 40. vad snygga dom va!!

 41. läsarfråga:
  Hej Foki! Vad är ditt drömjobb och jobbade du innan du började att blogga isåfall vad jobbade du som då?

 42. Hej! Har velat ha ett par av dina black shorts jättelänge! Men dom fanns inte i min storlek på rean. Så jag undrar om du kommer få in dom i storlek 32 innan rean är slut!

  Ps älskar din blogg!

  Kram!

 43. Nice 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *