Typiskt x 2

Vi har just kommit tillbaka från middagskryssningen. Jag och Evelina har haft en riktigt trevlig kväll ombord på båten, och vi åt en internationell buffé som bestod av mat och delikatesser från bl.a Italien, Japan, USA, Frankrike, m.fl. 🙂

Som ni vet så gillar jag att ta bilder av nästan allt jag gör, och typiskt nog så glömde jag kameran hemma just i kväll! Men som tur var så fanns det en fotograf ombord på båten som tog typiska turistbilder av oss och de andra middagsgästerna (precis som vid så många andra attraktioner i Thailand).. Jag brukar alltid tycka att dessa bilder är så himla ”corny”, men i kväll blev jag faktiskt glad över turistbilden. 😉 Bättre att ha en fånig bild än ingen alls!

28 kommentarer

 1. Det låter supermysigt 😀

 2. Hahaha! xD Jag brukar också tycka dom bilderna är jättetöntiga. Men eran blev ju fin i alla fall!

 3. Som en thailändsk version av den svenska räkbåten 😉 Kanske inte, men det lät verkligen mysigt!

 4. åå vad gott ^.^
  vilken fin klänning hon i mitten har på sig!

 5. Gud så mysigt det låter! Vill också åka ut på en middagskryssning nu. =P

 6. vilken fin bild ^^
  verkar jätte mysigt 🙂

 7. Det låter supermysigt 😀

 8. Ja hellre en bild än ingen alls. =) Jag tycker den blev bra!

 9. Låter supermysigt!

 10. cool bild 🙂

 11. Haha vad mysigt! 🙂

 12. Så mysigt ni har det varje kväll! <3

 13. Bellalicious

  Härligt! 😀

 14. Jag måste boka en sån kryssning. Jag ska till Bangkok snart! 🙂

 15. Så mysigt!

 16. härligt, bilden är ju fin 😀

 17. I miss Thailand! 🙁

 18. snygga naglar 😀

 19. Man blir så hungrig av allt matprat i din blogg. 😉 Sen undrar jag hur du håller dig i form trots alla godsaker och mat som du äter?

 20. Så mysigt det låter 🙂

 21. Cool billede!

 22. mmm ser got ut ! rolig bild

 23. Hihi, ja det finns ju en viss charm i dessa ful-söta bilder. Man kan ju inte låta bli att bli glad när man tittar på dem iaf ^^

 24. Vem är med er? 🙂

 25. Det blev juh en bra bild 😀

 26. Har du inte alltid mobilen med dig? Även om kameran i den kanske inte är den bästa så är det väl bättre med halvbra mobilbilder än inga alls?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *