Sight seeing

Varning: här vaktar vi!

Hello!

Jag, Ricky och Evve har varit ute på sight-seeing hela långa dagen. Vi har bl.a hunnit göra ett besök vid Grand Palace och några andra kulturella platser i närheten av China Town, och snart ska vi ut och spela bowling med ett par vänner. 🙂 Det blir som ett litet födelsedagsfirande i bowlinghallen eftersom att en av mina vänner fyllde år igår! Jag hinner inte skriva så mycket mer just nu, men jag återkommer med fler bilder senare.

P.S. De långa kjolarna på bilden är ”låneplagg” som man måste ta på sig vid ingången till Grand Palace. Man får nämligen inte visa sina ben i templet (inte ens genom ett par tighta leggings), för annars räknas man som ”oanständig”. Haha. ^^

27 kommentarer

 1. Fint! 😀

 2. Såna vakter är så roliga. :p dom får typ inte röra på sig på flera timmar.

 3. Vad är det för tempel? 🙂

 4. Låter som att ni haft en spännande dag. =)

 5. När kommer dagens outfitbilder? 😀

 6. Så himla kul!

 7. Var har du köpt tröjan? 🙂

 8. Kan inte du göra ett inlägg där du skriver hur din dag ser ut?☀ Eller, om jag menar såhär: ” 1. Jag går upp kanske 8-9 på morgonen. 2. Jag går ner till affären och köper nybakat bröd och annat gott till frukosten. ”
  Om du förstår vad jag menar då? Du hade det i tidningen Julias intervju! Det var så kul, så gör gärna det!☀☀
  Puss!

 9. Valentina

  Min bror har arbetat som slottsvakt i Stockholm. Han sa att det var det värsta jobbet han någonsin haft. 😉

 10. lever han som står i mitten?

 11. Olivia lasnier

  Foki man får inte vissa ben eller sina arma hahha du glömde skriva det! 😉

 12. Foki: YOHIO är den som ska dela ut Sveriges röster i Eurovision ikväll! 🙂

 13. Vad är sightseeing ?:)

 14. HÄFTIG SNUBBE! :3

 15. Trevligt 🙂

 16. Hej! Det här har inte supermycke med det här inlägget att göra, men kan inte du lägga upp namn på några internet butiker som du brukar handla från? Som den där hemsidan med brasilianska bikinis. Du har alltid så fina kläder på dig
  Kraaam <3

 17. Trevligt! 😀 Det verkar som att din kompis trivs ganska bra hos er

 18. Jag vågar aldrig ta kort med sådana vakter. 😮 dem är så läskiga!

 19. Fint!

  Alla kollar min blogg <3

 20. Aah! Grand Palace är så fint. Där finns också det vackraste och mest kända templet i hela Thailand. 🙂

 21. Kul bild. 😀

 22. haha 🙂

 23. när jag var på gran Palace blev jag sjuk 🙁 men det var jätte fint!! <3 kram ida <3<3<3<3<3<3<3<3

 24. Du borde skriva en reseguide för Thailand! =)

 25. Söt bild 🙂

 26. muimona.M

  kul!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *