Bikini

I fall ni undrar över bandaget på olika armar så är den över bilden spegelvänd. 😉

Jag har sett att flera av er undrar vart min senaste bikini kommer ifrån. Egentligen hade jag tänkt ge ut den informationen till den första bilden som publicerades, men självklart glömde jag bort den detaljen! ^^ Bikinin kommer i alla fall från Brazilianbikinishop.com. Där finns en hel del snygga badkläder och andra strandtillbehör!

Har ni hunnit handla några snygga bikinis inför sommaren 2013?  🙂

61 kommentarer

 1. ÅÅååhåhåhå vilken fin bikini!
  Och din kropp är to die for!

 2. Hur kan din hud vara så slät och fin?!
  Vaxar du eller vad är din hemlighet??

 3. Alexandra

  Wow herregud vad smal du är. Efter att ha följt dig fram och tillbaka under de senaste åren vet jag att du är naturligt smal men jisses du är SMAL. Eftersom att du ha så många unga läsare tror jag det är viktigt att du skriver om hur alla är lika fina så att folk inte vill leva upp till dina ideal!
  OBS! Detta är inget hatmejl!

 4. Foki kanske är smal, men jag ser varken revben, höftben, ledkulor, ryggkotor, dåligt hår, dålig hud m.m som förknippas med FÖR låg kroppsvikt, snarare så ser man att hon har hälsosamt med underhudsfett och bra muskulatur för hennes kropp
  hon är snarare ”Petit” än väldigt smal, hon väger helt enkelt så mycket som HON ”ska” göra.

  Och hon ska verkligen inte behöva be om ursäkt för det!
  ingen ska behöva ursäkta sin kropp, det handlar inte om det, utan visa *hälsosamma kroppar i alla storlekar och former
  (*och vad som är hälsosamt är individuellt till stor del)

  Foki är supersnygg precis som hon är!
  som sååå många andra, önskar fler kunde inse det.

 5. Fina bilder! 🙂

 6. HAHAHA! alltså alla killar i min klass är typ kär i dig. =P Dem sitter framför datorn och stirrar på dina bikinibilder och babblar om hur het du är.

  Men ja alltså du är ju fin. Den saken är bombsäker!

 7. Vilken himla fin bikini! Du är så söt också <3

 8. Amanda: Inget konstigt med det. Jag skulle själv stirra om jag var kille. 😉 Själv sitter jag bara och väntar på att Foki ska ge ut träningstips i bloggen.

  SNÄLLA FOKI GÖR DET! Jag har sett att fler än mig frågar.

 9. Riktigt snygga bilder! Speciellt den övre

 10. Madonnah

  Damn u are hot! Be glad that you have that body 🙂

 11. Snygg bikini Foki!! Brasiliansk bikini är precis rätt val för sommaren 2013 och jag har samlat en hel del exklusiva bikini på min blogg! 🙂

  Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *