Middagsdags!

Spagetti med gräddsås, parmesan, grönsaker och ett fat med friterade champinjoner.

I dag äter vi middag på australienska Outback Steakhouse. På de flesta restauranger så brukar vi beställa varsin förrätt och varsin varmrätt, men portionerna här är så himla gigantiska, så det räcker gott och väl att dela på en förrätt + varmrätt! ^^ Jag rekommenderar er att besöka den här restaurangen när ni befinner er i Bangkok och är extra hungriga! Ni hittar den i Siam Discovery.

Första gången vi åt här så beställde vi fyra rätter + en stor efterrätt, och ni kan ju gissa hur det gick. Jag mådde nästan illa efteråt. 😮 .. Det är sådana gånger som man nästan skäms inombords, med tanke på alla människor som svälter i världen.

53 kommentarer

  1. Ååååå vad gott det såg ut 🙂

  2. Jag åt ofta på Outback när jag bodde i USA men har ännu inte varit på den (de?) i Bangkok. Jag undrar om de har samma meny som i USA? Testa deras king crab i så fall. Godare skaldjur får man leta efter.

    Har du varit på Din Tai Fung (7:e våningen på Central World)? För de som gillar kinamat (taiwanesisk mat egentligen, men inte så stor skillnad) så är det värt ett besök. Jag har recenserat DTF på min blogg. Förresten อ่านภาษาไทยได้ไหม? Spela in en video där du pratar thai vettja! Eller det kanske du redan har gjort?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *