Follow me

Jag måste bara tipsa om en kreativ Instagram-användare som jag just har börjat följa! Han heter Murad Osmann, och är en resande fotograf som åker omkring till massor av olika länder tillsammans med sin flickvän – Yourleo.

Murad publicerar en enda Instagram-bild från varje plats som dom besöker, och varje bild följer ett särskilt ”tema” där hans flickvän drar honom mot resmålet. Själva idén uppstod p.g.a att han alltid tar så mycket tid på sig när han ska fotografera, och det slutar oftast med att Yourleo måste dra iväg honom. ^^ Jag tycker att det är en helt fantastisk idé, och jag kan verkligen relatera till tjejen eftersom att jag själv är tillsammans med en fotograf, haha. ♥

Bildserien heter ”Follow Me”, och här kan ni se några exemplar:


Jag gillar den sista från Ikea. ^^


Fler bilder från Marud @ Instagram.

52 kommentarer

  1. Jäkligt läckra bilder, ska kolla in den direkt. Måste börja följas…..

  2. <3 love Girly

    Läckert som bara den, vill åka överallt.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *