Myskväll med lillasyster

ICA har tydligen glömt att ta ned sina julgranar. 😉

Jag och älsklingen sitter hemma hos Fay just nu och har tårtkalas. ^^ Ricky ska snart åka vidare, men jag tänker stanna kvar här och umgås med Fay. Vi ska ha ett litet hemma-spa, och bläddra i möbelkataloger för att titta på nya möbler till Fays nya lägenhet.

Det är lite jobbigt att handla möbler när man bor i Jokkmokk. Här finns inga möbelbutiker, så antingen måste man åka 15 mil ner till Luleå, eller så får man beställa via Internet. 🙂 Vi har ganska många kataloger att bläddra igenom, så nu ska jag ska hjälpa henne med tips och smakråd!

59 kommentarer

 1. Eller kanske Ica är ett år tidiga ;)?

 2. Ååh va mysigt!

 3. Foki, kan du snälla kolla, vad som händer på Fokiwa? Varför har en massa människor inte fått sina beställningar? Min kappa har ordernummer 5129 och den har jag fortfarande inte fått. Snälla, gör något åt det.

 4. Åh det det så gott ut, kram!

 5. Åh så himla mysigt!

 6. Har du löshår???

 7. Johanna B

  IKEA! Glöm inte det. 😉

 8. Haha illa 😀 Vad gott det ser ut!

 9. Fler jokkmokksbilder!

  Jag som har en pappa som kommer från Jokkmokk, och har varit på 20 vintermarknader skulle väldigt gärna se fler bilder från Jokkmokk. Farfar bodde på Läkargatan 2, (i korsningen med storgatan) alltså bara några hundra meter bakom er på den första bilden där man ser Ica Rajden.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *