Onsdag

Hello!

Jag har just vaknat och gjort mig klar för dagen. Man kan lugnt säga att jag har haft en lång sovmorgon idag, men det blev en sen kväll igår, och nu kändes det som att jag behövde vila ut lite extra! 🙂 Om ett litet tag ska vi klä på oss och gå ut till invigningen av Jokkmokks vintermarknad. Det verkar som att det blir en ganska mild marknad i år – vanligtvis brukar det vara 30 minusgrader, men det här året är det bara 12.

Lilla jag idag:

Leggings – Fokiwa.
Topp – Kommer snart till Fokiwa.

Update: Jag insåg just att jag råkade skriva ‘Tisdag’ i rubriken till det här inlägget! ^^ Man blir helt dagavild när man bara är hemma och slappar. Haha.

60 kommentarer

 1. det är onsdag lilla gumman<3

 2. Söt du är 🙂

 3. assåå gud så söööt du är :O blir avundsjuk<3333333

 4. Snygg outfit! 😀

 5. Sööt du är! Det är alltid lika skönt med sovmorgon (^ – ^)

  Kram på dig <3

 6. Älskar din topp :))
  <3

 7. ÅH vad fint! Älskar legginsen 😀

 8. Hej,Jag läser din blogg varje dag och den är så söt och fin!Kan du kolla min blogg och kanske skriva en liten kommenter..Men i allafall jag älskar din blogg och nu ska jag vila för jag har varit sjuk i flera dagar,Kram <3

  min blogg är ny..

 9. Jätte fin outfit! 🙂

 10. I totally love your outfit, especially that super flashy pink leggin! me wanna have it but link doesn’t work 🙁 pff pff

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *