Lycklig

Havet gör mig lycklig!

Nu har vi kommit hem efter en lång dag ute på havet, och ett otroligt spännande båtäventyr mellan de vackra öarna i Angthongs naturreservat. Vi är trötta men glada, och nu ska vi skynda oss iväg till närmsta restaurang för att äta. ^^ I dag har vi levt på frukt, juice och yoghurt hela dagen, så nu kurrar det i magen.

Jag återkommer lite senare med mer bilder. 🙂

P.S. Jag har självklart inte glömt bort att utse vinnarna till den 24:e kalenderluckan. Jag är på semester nu, men när jag är tillbaka i Bangkok så kommer vinnarna att presenteras. ♥

49 kommentarer

 1. Vad härligt ni verkar ha det! Jag skulle också vilja vara vid havet just nu!
  ^ ^ Kram!

  aleeas.blogg.se

 2. Dat is grejt.

 3. Vad använder du för objektiv/kamera förresten? *w* Ni tar så fina bilder!
  Kram!

  http://www.aleeas.blogg.se

 4. Åh, här i Sverige är det snöigt o kallt…. Hoppas att man vinner då! Skulle bli lite roligare här i gråa Sverige…. Kram!

 5. Sådan härlig bild!
  Hoppas ni äter något riktigt smarrigt på den närmsta resturange. 😀

 6. Hoppas maten smakar gått! Nu börjar det faktiskt kurra i min egen mage! ^.^

 7. åhh, vad fint 🙂

 8. Ellen :D

  Känner mig ganska cool nu för att… JAG HAR SUTTIT PÅ SAMMA GUNGA SOM FOKIS AMMAAAJGAAAAD :DDDD :3333

 9. Aww så fin bild<3 ser så mysigt ut

 10. Så vacker bild!

 11. Härligt!! 😀

 12. Gud vilken sagolik bild! Och jag älskar den otroligt vackra blomman i ditt fina aprikosfärgade hår! Så otroligt fint alltihop!!! 🙂 ni verkar ha det super mysigt ^^

 13. Nice 😉
  ps. besök gärna min blogg! <3

 14. Gud vad fint det ser ut att vara!

 15. Beatrice

  Hittar inte mitt tävlings bidrag bland komentarerna :'(

 16. Fy va fin du är!!! Som alltid:);)en fråga… Vart har du köpt din bikini??? För det är den första bikini jag någonsin tyckt om:-) och du… Hoppas ni haft det bra!!!!!^^

  Kramizar Nadine ^^

 17. Hej, ser mysigt ut i värmen 😉 kolla gärna in min blogg!

 18. vilken underbar bild!

 19. Hej foki! Jag har skrivit frågan 3 gånger förut men du har inte svarat. Jag vet att du har semester och att du är med din familj! Men nu vill jag så jätte gärna att du svara. Min föräldra är riktigt besvikna dom har beställt saker från fokiwa den 3 december och har inte fått dom. De är betalt och allt. Min mamma har försökt att få tag på dig och dom som jobbar på alla olika sätt men inte fått nå svar. Så vad är de för fel? De är en julklapp till mig men eftersom hon inte fick dom före jul så fick hon ist säga till mig vilket var tråkigt att hon var tvungen att säga så. Jätte tacksam för svar!!

 20. åh vad snygg bild=D

 21. Så sjukt härlig bild. ♥

 22. Ser härligt ut 😀

 23. Är det flera vinnare och inte en?

 24. Ser helt underbart ut! Hoppas att du mår bra
  Kramar<3

 25. Vilken söt bild 🙂

 26. åh så fiint! Har en liten fråga,har du någonsin varit i Seoul-sydkorea? 🙂

 27. Hoppas du får en fortsatt bra dag!
  Kika in på min blogg, inredning, pyssel och massor mer!
  http://kajsasandberg.blogg.se/

 28. Men gud! Önskar jag hade min egna ”Ricky” som kunde ta sådana proffsbilder! ♡

 29. Härliiigt!

 30. Fin bild 🙂

 31. Foki,du e seriöst min förebild! du tar sjukt fina bilder och jag är också från thailand! 🙂

 32. Vilken fin bild!

 33. Hej! Nu har jag blivit riktigt besviken på din webshop, grät också. Jo, på plats den 25 NOVEMBER på attitude sthlm så beställde vi tre grejer ifrån Fokiwa. Det har nu gått över en månad och sakerna har inte kommit. Jag är jättelessen för det var min julklapp & jag hade sett framemot att köpa något ifrån Fokiwa jätteläänge. Och när jag äntligen fick det så kommer dem inte. Vi har mejlat Fokiwa 5 gånger nu men ni svarar inte. Jag vet inte om vi ska polisanmäla eller vad? // En superlessen 10 åring

 34. Fina du! Vet du hur mycket jag skulle ge för att se ut som dig!! ^^
  Saga

 35. Här i Tokyo är det också iskallt, fast antagligen inte värre än i Sverige. Fina bilder!

  Andreas,
  letstokyo.blogspot.jp

 36. Fina bilder!

 37. Njut av semestern! Ni ser ut att ha det skönt! ^^

 38. Härlig bild! 🙂

 39. Vilken fin bild! 🙂

 40. Jätte söt bild på dig!

 41. Åhhhhhhh, verkligen en jätttttte härlig bild!! 🙂

 42. Foki, snälla! Kan du inte bara svara när du varit ute på öar eller ställen utanför Bangkok på semester, så jag själv kan leta upp det i ditt arkiv och läsa om vilka öar och ställen du besökt. Bland ”kategorier” finns bara julen 09-10! Ska till thailand i februari och försöker suga åt mig all information, du brukar ha bra info och foton men det tar en evighet att gå igenom hela ditt arkiv och lista ut när du varit på semester! Om du bara kan svara här månad+år!

 43. Hej!
  Jag driver en relativt ny blogg som handlar om att kämpa för sina drömmar. Att stå för sina åsikter och att gå sin egen väg i livet.
  Låter det intressant att läsa om? Titta då in hos mig på lomans.blo.gg
  /Rebecca
  Ps. Om du gillar många fina, delvis lantliga, systemkamerabilder är detta rätt blogg för dig!

 44. åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, jag döööööööööööööööööör. jag måste åka dit asså

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *