Torrt

Jag står i badrummet och inspekterar mitt torra hår.

Det har gått ungefär en vecka sedan senaste gången jag använde hårbalsam eller inpackningar. Detta beror på att jag håller på att förbereda håret inför en ny hårvårdsrutin som bland annat involverar äppelcider-vinäger och en särskild typ av balsam. 🙂 Fram tills dess kommer jag att se ganska risig ut i frisyren.. Mer om detta vid ett senare tillfälle!

Nu ska jag göra mig klar och sticka ut på stan. I dag ska vi på premiären av The Hobbit.

51 kommentarer

  1. Är det balsammetoden du ska köra pĂ„?

    BestĂ€ller du balsam frĂ„n utlandet dĂ„ eller vad har du hittat för balsam i Thailand som inte jag funnit? Har letat överallt kĂ€nns det som efter ett ”godkĂ€nt” balsam men Ă€nnu inte hittat nĂ„got 🙁

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *