Utekväll med mamma

Bland karuseller och street food.

I kväll är vi ute med min söta mammis och roar oss på en festival / nattmarknad i utkanten av stan. Det är så roligt att vara ute med henne, och vi kan tydligt se hur enormt glad hon är över att vara tillbaka i Thailand. Hon skiner som en solstråle från morgon till kväll, och skrattar hela tiden. Jag antar att hon har haft hemlängtan! ^^

Weeee!

Jag tror det är dags att vi börjar dra oss tillbaka snart, för i morgon ska vi stiga upp tidigt och bila iväg till Laos! Det är första gången på massor av år som jag besöker vårt grannland i norr, så det ska verkligen bli trevligt! 🙂

Hinner jag inte skriva något mer i kväll så ses vi i morgon. 🙂

Jag hoppas att ni får en fin kväll och en fortsatt trevlig helg!

50 kommentarer

 1. Så kul!!!!❤

 2. Gud vilka fina minnen och flashbacks man får av Thailand när du lägger upp dessa bilder! <3

 3. Roligt det verka va!! <3

 4. Vacker bild på dig också!!❤

 5. Jag undrar, kommer ni att börja tillverka underkläder i Fokiwa nån gång ? 🙂 Skulle vara jätteroligt att få ha världens sötaste underkläder ! 🙂 Kram

 6. Bor inte hon i sverige?

 7. Berryberry

  Jag vill till Thailand nuuuuu!!!!! :((

 8. Åh vad roligt! :).

 9. Blir alltid så jävla sugen på att köpa nya kameragrejor när jag ser alla dina fina bilder. Vet du ungefär hur mycket pengar har du lagt på kameror + tillbehör?

 10. Så fina bilder! Vilken kamera??

 11. Jättefina bilder du tar 🙂 du är väldigt söt oxå!

 12. Vad fin du e. Kommer du ihåg mig från mässan. Jag var där på söndagen och hade den rosa tröjan med svarta hjärtan. Du vet den stickade från din butik och du skrev din autograf på min röda väska med katten som liknade hello kitty på? Mins du mig?? Hoppas det. Svara gärna <3 <3

 13. vad roligt<3

 14. Så fina bilder!:D<3

 15. Thailand = världens mysigaste land! 🙂

 16. Färgglad foton som vanligt! Längtar så till Thailand inte långt kvar nu….

 17. Åh, så mys!! 🙂

 18. Du lever ett riktigt drömliv! Det är svårt att inte bli avis.

 19. Sp mysigt att umgås med sin mamma! 🙂

 20. Så mysigt att umgås med sin mamma <3

 21. Jag tänkte bara säga att jag just har beställt två mobilskal och en kappa från din webbutik! Du har så fina grejer och jag är glad att du har lyckats så bra! =D

  Fortsätt som du gör

 22. Åh vad mysigt 🙂

 23. Älskar dina bilder. Galet fina alltså!!

 24. Du är så vacker. Hur gör du för att alltid ha så fint hår?

 25. Du e så vacker! Hälsa gärna din mamma från mig om du läser det här!:)

 26. Super bra

  Vad är det för nattmarknad & vart ligger den? När har den öppet?

 27. Så fin, men en fråga du använder färgade linser eller hur?(Jag antar att du inte har lila ögon xd ^^) Använder du det varje dag , även om du bara ska vara på kontoret eller jobbet liksom?=)

 28. Hej jag ska fara till thailand i sommar och har läst att det finns mycket ficktjuvar där och undrar om du ibland är rädd att bli bestulen på din kamera? Har du märkt av mer kriminalitet i thailand än i sverige under tiden du bott där ?Jag har hört att man ska försöka att inte visa att man har en kamera där för ett de kan skära av axelbandet och sno kameran. Älskar bilderna på din blogg !

 29. Så himla fina bilder!! 😀

 30. Vilka härliga bilder! 🙂

 31. undrar hur det kommer sig att ni flyttade från Thailand till en av Sveriges kallaste städer? 😀
  Jätte fin blogg förresten<3

 32. RilakkumaLover

  Hej sötaste foki!<3
  Jag har googlat lite på kigurumi och då hittade jag en bild på dig med din Hello Kitty kigurumi den var jätte söt!
  Puss puss

 33. Superfina bilder!

 34. Så koselig! Skal du bytte header snart? 🙂

 35. Hej sötaste Foki.
  du har sagt innan att dina cirkellinser kommer från Tokyo men kan man beställa dem från någon web butik och vad är det för märke på dina linser?
  vad använder du för hårspray när du lockar eller plattar håret?

 36. Bem Soirak

  Mums syrran!. Karusellen låter kul.. Ååå vad jag längtar tills att få vara i Thailand med min familj, sög till mamma Ead att hon ska ta med morfar, till Sverige..!! Jag saknar honom så mycket jag vill också ha mormor men du vet ju hur hon ser ut eller hur??? Åååååå vad jag saknar dig!

  HEJ DÅ!:(

 37. Skulle vara kul att lära mig lite om Thailand.
  Finns det några speciella nyårs traditioner där?

 38. åh vad fint!

 39. Oi vad roligt! Och jätte fina bilder! 🙂

 40. Åh så roligt!

 41. Jättefina bilder!^^ Ser jättekul ut!;)

 42. Fina bilder! 🙂

 43. Vad jobbigt med hemlängtan! Men om hon bosatte sig i Thailand igen, skulle hon inte längta till Sverige då? 🙂

 44. härliga bilder! 🙂

 45. Åh jag får sådan hemlängtan när jag ser alla dina bilder. Tack för en superbra blogg. Läser den varje dag flera gånger!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *