Fokiwas Julkalender – Lucka 1

Äntligen är julmånaden kommen! I dag är det den första december, och därmed har vi bara 24 dagar kvar till julafton – ett magiskt datum som vi alla går runt och väntar på. Den här dagen är även startdatumet för årets julkalendrar, så det är med stort nöje jag har äran att presentera den första julkalendern från Fokiwa!

Varje dag fram till julafton kommer en ny lucka att öppnas, både här i bloggen och via Facebook-sidan. Genom luckorna kommer ni att få tillgång till otroliga specialerbjudanden, överraskningar och andra roligheter från Fokiwa.se

Erbjudandet bakom varje lucka gäller endast dagen då luckan öppnas, så det gäller att hålla koll om ni inte vill missa någonting. Kom också ihåg att Fokiwa.se alltid erbjuder gratis frakt på alla beställningar över 300:- , så därför kan ni göra flera separata beställningar om ni så önskar, utan att drabbas av höga fraktkostnader. 🙂

Nu öppnar vi första luckan!


43 kommentarer

 1. Åh, vilken awesome ideé! 😀

  kram.

 2. Åh så kul!!!!!!

 3. Riktigt bra start på första luckan!!

 4. JAAAA! 😀 Fyfasiken så bra av dig!

 5. Äntligen! Jag har väntat hela dagen. :))

  Jag har redan två av dina snygga skal, så jag väntar på andra luckor. God jul!!

 6. Det var ett väldans generöst erbjudande. =)

 7. Sjuuuukt bra att du har erbjudanden ist för tävlingar. I tävlingar vinner bara en handfull människor, men din kalender kan alla ta del av! <3

 8. Jag kommer att följa din kalender varenda dag. 😀 Älskar Fokiwa!

 9. vad kuul

 10. Håller med Bella. Din kalender är redan min favorit. ^__^

 11. Nu blev jag glad! 🙂

 12. bem soirak

  Vad kul att du är hos mormor och morfar nu hälsa dem så gärna syrran… jag älskar dig

 13. Åh så grymt!!

 14. Foki!

  Kan du snälla lägga upp en video på hur du gör dina naglar med dekorationerna? Jag har kollat igenom din fokinails kategori och hittade en massa inspiration men också en massa små detaljer som jag inte riktigt förstår hur du gör, som mönstret på bakgrunden under alla dekorationer. Vore super kul att kunna lära sig lite ny teknik eftersom att jag själv älskar att göra naglar!

  många kramar!

 15. YAAAAY! FOKI DU ÄR AWEESOMEE! ♥

 16. Grymt bra! 😀

 17. Åh vad fina! Jag har redan sex andra skal, så känner inte att jag behöver lägga flera hundra på ett nytt. Men väldigt bra erbjudandeändå! 🙂 <3

 18. Bra idé! 😛 Jag är så fett trött och less på alla jvla tävlingar som andra bloggare kör med i kalendrarna.

 19. Roligt sammanträffande att jag också kör något liknande på min blogg^^
  Älskar din blogg FOKI!:D<3

 20. Men hur kan du sälja så billigt?? O.o Jag har sett dina skal på riktigt och dem är jäkligt fina.

  Nå men jag ska inte klaga. 😀 Nu tänker jag beställa ett par st!

 21. super snygga är dem!

 22. Jättebra! Jag är en flitig kund hos dig, så det här kom som en mycket glädjande nyhet.

 23. Roligt!! 😀

 24. ❤❤❤

  Yey!!!❤❤❤Vad kul!

 25. Men har du inte haft GRATIS frakt till alla igenom sverige förut? Även hur lite vi handlade för?….

 26. Åh vad kul!! :).

 27. Är dem handgjorda? 😀

 28. Kan man få betala genom räkning när man handlar på Fokiwa?

 29. Matilda G

  Visst lägger du ut saker
  sen får man köpa dom, dom är inte gratis …..om jag har förstått rätt 🙂

 30. Hej !
  Jag & min mor beställde ett skal från Fokiwa i juli, och vi har inte fått det än. Det skulle vart till min syster i födelsedags present. Men då fick hon inget , och hon gick och väntade varje dag. Så det var lite synd. :/

  Kram

 31. Skulle bli jätte glad om du hade till experia neo också, jag har en experia neo 😉

 32. Är det seriöst någon som köper ett SKAL för 700kr?
  Skulle inte ens ha köpt för 400. Ett skämt.

 33. Omg, jag kommer gråta!!!!!!!!!!!!Äntligen har man råd, MEN JAG HITTADE INTE TILL SAMSUNG GALAXY NOTE. Finns det inte skal till eller?

 34. Önskar ja kunde köpa, men det finns inte till min mobil… Men ja ser fram emot alla andra luckorna!<3

 35. Superfina skal 🙂

 36. Åh så kul! Jag är med om man skriver så ;D

 37. There is definately a great deal to know about this issue.
  I like all the points you have made.

 38. I’m extremely pleased to uncover this web site. I wanted to thank you for your time for this particularly wonderful read!! I definitely savored every little bit of it and I have you bookmarked to look at new things in your web site.

 39. I drop a comment whenever I especially enjoy a post on a site or if I have something to add to the conversation.
  It is triggered by the fire communicated in the article I read.
  And after this article Fokiwas Julkalender – Lucka 1

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *