Chokladdoppat

Naglarna som jag gjorde innan hemresan:

Ni får ursäkta i fall det blir en aning låg uppdatering i kväll. Jag är fullt upptagen med att umgås med mamma, pappa och lillasyster. ♥

Jag är så himla glad över att träffa dom igen! ^^

72 kommentarer

 1. Så söta! Du borde verkligen göra mera naglar när du har tid över för de är verkligen SÅ SNYGGA och FINA och man blir själv inspirerad till att göra själv 😀

 2. Gud va gulliga!<3 O hälsa din familj från mig!:) Bara om du vill!

 3. Hej Foki ! En fråga.. Målar du dom själv eller är det lösnaglar? Om du har målat dom själv kan du inte lägga upp på din blogg lite måla naglarna tips. Ha det bra. Kram…..

 4. men ååh vad fint!

 5. Asså,,,när jag läser din blogg så börjar jag faktiskt förstå hur alla hemska haters därute tänker. Jag insåg det en gång, och nu kan jag inte sluta tänka på det.
  När jag läser din blogg så är det nästan som om jag själv skulle vilja skriva något riktigt taskigt. (Det skulle jag dock aldrig göra, det är så dumt). Det är bara för att när jag läser om hur glad du alltid är, att du har det så bra och är så lycklig osv, så blir man avundsjuk!
  ”Varför har HON det så lätt? Vaddå, hon har väl inte gjort något för att förtjäna allt det där?” Och jag vet att det där inte stämmer, jag vet att du har tjänat dina pengar på hårt arbete osv, men det känns verkligen inte så i bloggen!
  Och ta verkligen inte detta på fel sätt, jag tycker du är GRYM och jag älskar din blogg, men jag började bara reflektera över detta och tycker det är intressant. Känns som om jag har sett in i en haters hjärna…haha.
  Puss och kram, hare bäst!!!<3

 6. Nu när du äntligen gjort nya naglar så tänkte jag bara fråga, Använder du lösnaglar eller använder du tippar och gele/akryl? Jag har följt din blogg sen du började blogga 2008 men har inte riktigt förstått vad du använt!

  私からの暖かい抱擁 ^^)

 7. Jättefina<3 Jag tycker att du skulle gjort snöflingor istället som du hade planerat från början om jag ska vara helt ärlig, men det blev fint ändå 🙂

 8. Åh så söta naglar!!

 9. söta naglar! hoppas du får en toppen kväll, kram 🙂

 10. gud vad fina naglar, du är sjukt duktig! 🙂

 11. Sjukt fina naglar du gjort<3 Du är så fin foki<3

 12. Träffar du aldrig din riktiga pappa? Nyfiken som jag är måste jag fråga 😉 Känner du har så många syskon och så, hänger inte med, 🙂 Hoppas du har en riktigt mysig kväll för övrigt.

 13. So pretty nails 🙂 Cute!

 14. Jätte snygga! 🙂

 15. Hihi, vad fina!^^ Elr coola!;) Jag förstår det..

 16. ÅHH va fiiina!!
  Kan du inte lägga upp ett inlägg om hur du gjorde naglarna?? 🙂

 17. Åh, hur kan du låta bli att slicka på dem? De ser ju goda ut 🙂

 18. Är det din riktiga pappa?

 19. Så söta !

 20. De ser ut som påskägg..

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *