Musik utan musik

I juli månad skrev jag ett blogginlägg den sydkoreanska låten Gangnam Style, som säkert många av er känner till vid det här laget. Under den tiden var låten en s.k ”sommarplåga” här i Asien. Den spelades i alla gathörn, på alla radiostationer, alla tv-kanaler och varenda shoppinggalleria. Man fick höra låten minst 10 – 15 gånger per dag, vare sig man ville eller ej. 😉

Ungefär en månad senare så hade låten spridit sig över hela jordklotet, och blev till en världsomfattande superhit, med miljontals visningar via Youtube!

Hur som helst; Jag hittade just en ny version av musikvideon där någon har varit klurig och tagit bort den instrumentala musiken från låten. Resultatet är helkonstigt och ganska roande. Den fick mig att åter igen skratta åt Psy. ^^

Jag tror att alla musikvideor blir ganska awkward utan den instrumentala delen, men i synnerhet videos som är awkward redan från början. 😉

84 kommentarer

 1. hej fin blogg .
  jag hoppas att när jag blir stor så kan jag flytta tillbaka till Thailand som du.
  för det lät så himla underbart där

 2. Hahaha dör lite alltså! 😀

 3. ann-louise

  jättecoolt ! tycker låten är otroligt rolig även fast man inte förstår såpass mycket 🙂

 4. Haha fan vad roligt/knäppt det såg ut! 🙂

 5. Troll 😀

 6. Alva :{D

  Haha ^^ och att du använder en av LMFAO?!

 7. asså den låten sätter ju sig på hjärnan =)

 8. HAHAHAHAH, roligaste var han var i toalettet och….ojoj.. XD

 9. Så gjorde jag när jag gick ner från 69 kg till 55 kg. Läs min blogg och bli inspirerad, motiverad och få tips om kost, träning och olika recept mm.

 10. Alicia oden

  Hej !
  varför säljer du inte navel piercingar? jag är 11år och har navel piercing :)<3
  tacksam för svar!
  kram Alicia odén<3

 11. hahahah alltså det blir så sjukt random!!

 12. Hej foki (igen! Det var jag som frågade vad jag skulle göra för vi är en grupp på 3 tjejer, och jag berättade för dom att jag kände mig utanför men det har bara blivit till normalt igen. Jag känner mig så frustrerad så jag ber om råd igen. Finns det nåt mer jag kan göra?

  Ä

 13. Föööööör grym aså!

 14. hahah herregud…

 15. Den här versionen tycker jag är rätt rolig också:

  http://www.youtube.com/watch?v=2ik9N1a9A1E

 16. Så jävla kul! Det blir ju awkward silence då och då och man kan inte låta bli att skratta lite;p

 17. Hahahahahha!! 😀
  lite pinsamt att göra allt utan musik. Det ser helt random ut utan musik.. ^^

 18. LÄSTE LÄNGRE UPP ATT DU INTE TÄNKT KÖPA ”iPhone 5” (The New iPhone, som den ska heta) VARFÖR? JAG SJÄLV TYCKER INTE ATT DEN SER SÄRSKILT BRA UT, MEN DU HAR JU DINA SKAL OSV SÅ UTSIDAN ÄR JU INGET DU BEHÖVER OROA DIG FÖR. OCH INNEHÅLLET ÄR JU DETSAMMA DU ÄR VAN VID, FAST LITE EXTRA. JAG TYCKER NOG ÄNDÅ DU SKA GE ”The New iPhone” EN CHANS. FAST GÖR SOM DU KÄNNER FÖR.

  KRAM!

  besök min novellblogg om Justin Bieber? 😀

 19. haha! Jaa det blir lite konstig utan bakgrundmusiken och de!

 20. Haha,ja den har jag sett innan när Psy tweetade ut videon 😀

 21. tänkte tipsa om denhär videon där några finlandsvenskar har gjort om låten.
  kanske lite svårt att förstå när det är dialekt men låttieln ”åka gambä style” betyder ”åka gammal style” så de har gjort om låten så den handlar om en kille som låtsas vara gammal för att få pensionärsrabatt! haha 😀
  de har också gjort om många andra låtar som: loreen-euphoria, panetoz-dansa pausa, flo rida-whistle. tacabro-tacatá. riktigt roliga låtar 😀
  ”åka gambä style”:
  http://www.youtube.com/watch?v=cqPtlYztx2M&list=UUOFUMoSgKQfOeIWx5EnuMag&index=1&feature=plcp

 22. Hahah :3

 23. vad är det här??????

 24. hahahahahahahah

 25. Kan du inte försöka översätta låten?:-)

 26. Haha.. sjukt fult!

 27. Jeg har fulgt deg og bloggen din en god stund. Og liker den veldig!
  Har aldri sett en slik musikk video uten musikk tihi. Den ga meg også en god latter :D.

  Håper alt er bra med deg og dine, kram fra Norway

 28. Haha, ja det var lite awkward :3

 29. Roligt att höra utan instrument! ^^

 30. Lite nice! 😀

 31. Haha, den var ganska dålig utan instrumenten och det som är med

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *