New Foki

Som jag berättade tidigare idag så har jag bytt hårfärg igen, trots att jag egentligen tänkte behålla min naturliga hårfärg under det närmsta året. När man bläddrar i skönhetskataloger så är det svårt att motstå plötsliga impulser. ^^

Jag har hittills bara lagt upp några snabba bilder på min Instagram, men det är ju inte alla av er som har det programmet, så nu tänkte jag visa en bild här också. Jag vill åter igen poängtera att färgningen inte är klar ännu. Imorgon ska jag tillbaka till salongen och fixa slingor också. Hihi!

Hårfärg: Apricot.

Tydligare bilder kommer imorgon när jag är klar med slingorna!

161 kommentarer

 1. Spännande! 😀

 2. Jätte fint ! 🙂 DU passar bra i det , när kommer fler bilder ? Är såå nyfiiken :O

  ^_^ <3

 3. OMG vad snyggt.. Passar dig med har ungefär den färgen på mitt hår <3 men du passar allt ju ÄLSKAR DIG…… <3

 4. Å vad fint! Men när ska du göra dina slingor????!!!!

 5. Hej Foki ledsen att jag frågar men när får man ser den andra halvan på dig?
  Jag är så nyfiken.

  Från Nonis

 6. Åh vad fint! Ovant att se dig i ljust hår ^^

 7. Anastasia

  det var super fint men jag tycker du passade i din naturliga ferg mert! <3

 8. Hej Foki! Har läst att du har färgat ditt hår några gånger, och nu till en färg så kallad ”aprikos”. Var det inte svårt att färga håret från så mörkt som du hade innan till så ljust? :O snällla svara har svårt med att färga håret ljust (har mörkbrunt hår) Ps. Älskar din blogg o din stil! <3

 9. heej! guud så söt du blev!
  vad heter du på instagram?<33

 10. Hejhej! Söt du var i lugg,men har du lila linser,ser jätte läskigt ut! Plus att jag tycker du inte du passade så bra i orange för det påminner lite om blont och du förstår,men du är super söt ändå!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *