Ovanligt pizzatips från läsare

En av mina kreativa läsare skickade in en bild på en hemgjord pizza som hon och hennes vänner har bakat ihop. När jag läste beskrivningen av deras fantastiska pizza så insåg jag att detta kanske är en av de mest kreativa och godaste pizzorna någonsin, åtminstone för alla vi som älskar bacon!


Ingen deg behövs till den här pizzan.

Låt er inte luras av bildens utseende. Pizzan kanske inte ser särskilt ”aptitlig” ut i allas ögon, men titta noggrant så ser ni att pizzadegen är ersatt med ett lager av knaperstekt bacon.

Jag älskar både bacon och pizza, så detta skulle absolut falla mig i smaken. Vad säger ni andra? ^^ Årets baconpizza eller vad?

Tack till mina söta läsare Cornelia, Nora och Agnes för det här spännande pizzatipset! ♥

57 kommentarer

 1. Har ätit brunch på Bellagio bestående av pizza, glass, sockerkaka och bacon. Nu kan jag knappt gå. Min nyinköpta Banana Republic-jeansskjorta spänner som gladpack över buken. Om ett par timmar lämnar jag Vegas. Det har varit ett par helt fantastiska dagar, men man blir snabbt mätt på Las Vegas. Jag skulle aldrgi kunna bo här.

 2. Wow! God! Snälla kan du tipsa min blogg eller min instagram!! Plz!!!!

 3. Snälla kan du tipsa om min blogg det skulle vara så snällt. Har nästan precis börjat blogga så det skulle vara jätte kul med en liten knuff på vägen. Min blogg heter timitymi.bloggplatsen.se

  P.S Du är jätte söt och har fina kläder.
  PP.S Jag är tio år.

 4. Det där ser helt otroligt gott ut. Påminner mig om EpicMealTime på Youtube. De hittar alltid på kreativa sätt att använda bacon på 🙂

 5. Uhh för mycket bacon !

 6. Den där pizza kan man nog inte äta på kvällen då måste man nog gå på toaletten o pissa på natten.

  Försod aldrig vad som menades med detta och torkat saltigt kött när jag var liten…
  Men det är ju för att man blir så törstig=)

 7. Siri (+även+kallad+soip)

  Det verkar gott! Ska kanske baka den nån gång. Synd att jag är en så lat liten gris 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *