Sweet case!

Tidigare idag blev jag klar med den sista designen till de nya mobilskalen. När jag hade placerat de avslutande detaljerna så lade samtliga skalen bredvid varandra för en sista inspeltion. Dom blev verkligen superfina, och jag känner mig väldigt nöjd med resultatet! 🙂

Just nu väntar vi bara på att Beauty Mobile ska köpa hem skal med rätt passform för Samsungs nya mobiltelefon (Galaxy S III), sedan kommer dessa modeller att läggas upp till försäljning! Men redan nu tänker jag bjuda er på en liten smygtitt:

Resultatet av många timmars arbete. ♥

En ny version av en gammal storfavorit!

P.S. Det var någon som frågade om mina skal finns att handla via mina återförsäljare. Svaret är nej – alla skal som jag själv har designat finns enbart att beställa via min webbutik. 🙂

Nu ska jag återgå till min myskväll här hemma. Ha en trevlig kväll ni också! Vi ses senare eller imorgon.

102 kommentarer

  1. Hej Foki !
    Älskar dina skal dom är så söta!
    Tyvär så har jag inte iphone.
    Men jag har samsung galaxy ace önskar sjukt mycket att du kunde göra ett par snygga mobilskal =)
    Love you Foki <33

  2. Hej jag älskar din blogg!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *