Blinged

Det har gått en ganska lång tid sedan förra gången jag designade nya mobilskal till Fokiwa.se , men just nu befinner jag mig hos Beauty Mobile och har fullt upp med att skapa fem nya modeller som ska lanseras inom en snar framtid. 🙂 Det känns kul att pyssla med skal igen. Beauty Mobile har fått in massor av nya dekorationer och kristaller som jag kan använda mig av. ♥

Fler bilder kommer upp när allting är klart, vilket förmodligen inte sker idag..

97 kommentarer

 1. dina mobilskal blir så otroligt fina!

 2. Hej,Mimmi hära!Alla Kläder och smycken osv som du gör är helt underbart.Skulle vilja köpa aaallting på Fokiwa om jag kunde men..?Varför så dyrt?:/ MVH Mimmi

 3. söt miniräknare <3

 4. Hej Foki, kolla gärna in min blogg!!

  Jag älskar också att göra egna nageldesigner och jag får inspiration från dig!

  http://emmaschader.wordpress.com/category/naglar/

 5. Skulle du kunna designa ett skal som inte är så dyrt och inte så proppfult, lite mindre smycknig på. Så att de inte blir så stort. Kram.
  Ps. Jag älskar din design ♥

 6. Esmeralda

  Jag förstår inte… Är det en butik som man bara kan gå in och göra ett eget skall eller? Hur funkar det?

 7. ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

 8. Jättefina mobilskal! 🙂

 9. Hei Foki! Jeg er i Thailand akkuratt og jeg lurte på hvor i bangkok butikken din ligger, du kan svare til denne mailen framethai@hotmail.com <3 🙂

 10. Would love to go to that place! 😀

 11. Svar till Frame: butiken ligger i MBK center! 🙂

 12. - bbella huuynh ::

  hejsan!
  jag hade tänkt mig att resa mig av till thailand snart och eftersom du har bosatt dig där så undrar jag ungefär var ”Beauty mobile” ligger och på ett ungefär hur mycket skalen kostar där i svenska kroner ? 🙂
  hör av dig till mail så skulle det vara trevligt ^^

 13. Hej!
  Jag bara älskar dina mobilskal till iPhone! Men jag, och jag tror även många andra, har väldigt ont om pengar och dina mobilskal är ganska dyra :-/ Du tror inte du skulle kunna tillverka billigare och mer simpla varianter som kostar runt hälften? Tacksam för svar! Kram Matilda 🙂
  Superblogg förresten!

 14. Super fina! 🙂

 15. Fina!

  Kolla gärna in min finlandssvenska fotoblogg 🙂

 16. Hej hej! Jag har några små fråga:Hur går själva ”processen” till när man gör ett skal och ca hur lång tid tar det att göra ett skal? Vet du om det finns fler Beauty Mobile butiker i andra länder?
  Tacksam för svar. PS: Love your blog!

 17. Måste bara säga att jag ÄLSKAR alla mobilskal du designar, det är nog de snyggaste skalen jag sett! Skulle absolut köpa flera stycken men har tyvärr ingen iPhone och såklart är de lite dyra också (ganska självklart eftersom de är så söta)
  ♥ xoxo ♥

 18. sofiaa ;)

  hej foki,
  jag undrade om man kan beställa från din webbutik till finland ?:)
  skulle va så sjukt kul att kunna beställa hit 😉
  önskar du svarar !

 19. Så sööta! Jag har själv gjort ett mobilskal som jag tyckte var superkul! (^_^) ska nog försöka mig på ett nytt snart, men de blir ju aldrig i närheten så söta som dina.

  Kram på dig <3

 20. As snygga skal!!

 21. Du gör så himla snygga skal! Jag blir helt paff när jag såg dina ska för första gånger! Alla dina ska är as snygga! 🙂

 22. Hej! 🙂

  Jag undrar vart Beauty mobil ligger i Bangkok? 🙂 Ligger de i shopping centret MBK? 🙂

 23. Snygga iPhone skal!

 24. Hej! Jag älskar dina iphone skal och det skulle vara kul om du kunde lägga upp ett liten video när du gör ett av skalen, jag är en sådan person som älskar kolla på videors när de sminkar sig, gör hår eller liknande 🙂

 25. Hej Foki!

  Jätte fina! Men jag undrar om det kommer fler ska till ipad?

  PS. Älskar dig och din blogg!<3

 26. Men guud vad fina mobilskal!! ♥.♥

 27. Snälla kommer dom finnas till samsung galaxy gio?

 28. Åh, gör du det själv. Ännu en anledning till vf Fokiwa är världens bästa märke.

 29. Hey foki! Designar du iPad skal? För jag ska få en iPad och då är det ju bra att jag har ett snyggt skal ^^
  Så om du designar nått jättefint kill-aktigt skal så säg till mig:) tacksam för svar

 30. Gör du också I pod skal för jag vill ha ett

 31. Fina bilder!<3

 32. Kan du inte göra något skal till Samsung galaxy 2

 33. När du tänker, tänker du på Svenska eller på Thailändska då? Jag menar… du verkar ju kunna båda språken flytande..?!:)

 34. Åååh! ♥
  ..jag skulle tho bara peta bort allt från mobilen när jag är uttråkad o__o

 35. anonymast

  ååh, jag skulle vilja jobba där.. det verkar så sjukt kul!

 36. Var där och gjorde ett mobilskal och det var helt omöjligt att bestämma vilken bakrund och vilka dekorationer man skulle använda! 😀

 37. Jenni ^w^

  Jag var där igår & då sa dom att du hade vart där! :3

 38. Vad gör du till för slags mobil….? ; )

 39. Jag skulle vilja ha en sån där mobil. Helt otroligt att man kan göra sådant. Önskar att det fanns i Sverige.
  Kram kram Foki.

 40. Heeej!!
  Jag älskar bloggen!!
  Jag undrar om du skulle kunna göra mobilskal till
  HTC legend, jag skulle vara mycket tacksam!!
  Kramizzar till er!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *