Förberedelser inför morgondagens bikinifotografering

Hello.

Just nu sitter jag hemma i köket tillsammans med mina modeller, och har en liten genomgång inför morgondagens bikinifotografering! Jag har nämligen lyckats få tag på två modeller till det här jobbet, så detta gick faktiskt mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Vi håller just på att välja ut vilken modell som ska ha vilka bikinis, och vilka accessoarer som passar bäst.

Det roliga är att en av modellerna är en god vän till mig. En helt otrolig tjej som ser bra ut på varenda bild som fotas! ♥

Liten smygtitt..

Nu ska vi surfa in på Google Maps och välja ut någon fin strand till fotograferingen. Tanken är att vi ska lämna Bangkok kl 08:00 på morgonen och åka ner till Hua Hin-området. Dels så ligger det ganska nära Bangkok, och dels så finns det många vackra platser där. Helt perfekt miljö för en bikiniplåtning.

Det ska verkligen bli skönt med en dag vid havet, även om det är jobb. Man kanske hinner ta sig ett dopp i havet framåt kvällen innan det är dags att åka hem. 🙂

68 kommentarer

 1. Jag kommer köpa den vita med små rosa prickar på!!
  Älskar dom

 2. Söta bikinis! :).

 3. BESÖK MIN BLOGG! http://www.cupi.se/ ^^ en rosa blogg som handlar om en helt vanlig blondin 😀

 4. Fiina! 😀

  Önskade bara att du gjorde mindre storlekar, barnanpassade i kropsformen, om du fattar. ^^

 5. aw så söta bikinis

 6. Jag var i Hua-Hin i Vintras, min pappa bor i Thailand så jag åker dit 2 gånger om året. Det var så fint där och jag älskade att gå på stränderna! Tyvär bor han inte i Thailand längre han bor nu i Malaysia. Ha det bra! Kram ^^

 7. Söta bikinis!

 8. Så fina bikinis! 🙂

 9. Så fina bikinis!♥

 10. Snygga de är!

 11. Dom ser superfina ut!:)

 12. Alexandra

  Vad snygga bikinis! ♥♥♥

 13. Söta bikinis!<3:D

 14. Vem fotograferar bilderna till Fokiwa?

 15. Söta bikinis! 🙂 ♥

 16. After examine just a number of of the weblog posts in your website now, and I actually like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website record and can be checking again soon. Pls try my website as well and permit me know what you believe.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *