Levande utställning

Hello!

Jag är på väg till ett café just nu för att ha ett litet möte med en av mina affärskontakter. På vägen genom Siam Paragon fick jag syn på en helt otrolig blomsterutställning som jag bara måste dela med mig av. 🙂 Utställningen bestod av ”skulpturer” som var uppbyggda av levande orkidéer i massor av olika färger!

Först trodde jag att blommorna var torkade eller gjorda av plast, men när jag såg att en trädgårdsmästare hälde vatten på en av påfåglarna, så förstod jag att blommorna på skulpturerna faktiskt lever. Åtminstone blommorna som sitter längs svansen på fåglarna.

Jag vet inte i fall jag nämnt detta förut, men trädgårdspyssel har alltid varit en ganska stor grej i Thailand. Nästan varenda människa har någon form av intresse kring växter och plantage.

110 kommentarer

 1. Alexandra

  Vad snygg! Jag skulle vilja vara där och se de också!
  ♥♥♥♥

 2. Hahaha, det märker jag på min mamma 😉 Hon är thailändsk och hon ska hela tiden köpa nya blommor (mest orkidéer) och hålla på med dem x)

 3. Gud vad fina!!!!
  Det måste vara jobbigt att gör alla skulpturer

 4. Wow, vad häftigt!

 5. holmjens 9483 kr/mån blir min partiskatt. Vad mycket bra grejer partiet kommer kunna göra med det.

 6. Härlig kreativitet! 🙂

 7. Alexandra

  Tack för att du delar med dig Foki! Du är så snäll! ♥♥♥♥

 8. Wooow, så himla snyggt, coolt o fint!<3

 9. De är verkligen kreativa

 10. Otroligt vackert! Älskar orkidéer, så det hade varit kul att se dessa ”skulpturer” på riktigt.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *