Spännande tidsfördriv

Kunde inte låta bli..

I samband med att jag var på bio och tittade på ”The Hunger Games”, så var det många av er som tyckte att jag borde köpa böckerna, eftersom att dessa tydligen är minst lika bra (eller ännu bättre) än själva filmen. Idag fick jag syn på böckerna, och bestämde mig för att köpa alla tre!

Jag känner mig supernöjd med köpet, och detta ska verkligen bli spännande. Det var väldigt längesedan jag tog mig tid till att läsa en bok helt frivilligt. ♥

På tal om hela konceptet med ”The Hunger Games”, så känns det ganska likt ”Battle Royale”. Ni som känner till den vet säkert hur jag menar.

128 kommentarer

 1. Hej ^^

  Jo, Battle Royale och Hungerspelen har sina likheter, men med tanke på att det finns flera böcker med temat ( Flugornas Herre (the lord of the flies??) och Den springande mannen, Stephen King (the running man) ) så tycker jag inte att det stör :3
  Hungerspelen är, enligt mig, bäst i bokform och speciellt ettan.

  Btw så har en fantastiskt duktig tjej tecknat av dig; nevas.blogg.se
  Ha det bra! ^^

 2. Hungerspelen är sjukt bra.
  Läste ett gammalt inlägg du skrev. Harry Potter.
  Läs dem. Läs. När du får tid i alla fall.
  Det är det värt.

 3. Böckerna är BÄÄÄST!!!
  jag är världens största faan!!
  testa Harry Potter dem äerockså jättebra!!

 4. Jag fick hela den boken idag för jag fyller år!! Asså jag fick alla i samma bok! dom är as bra så långt som jag kommit!!

 5. Vill gärna läsa de;) Ps. Grattis Sanna

 6. Du kommer aldrig vilja titta på filmen igen, du kommer bara läsa böckerna. Förresten, läser du dem på svenska, engelska eller thailänska? ^^

 7. Åh, du kommer älska böckerna! TUSEN gånger bättre än filmen!

 8. Ja, vad kul! 😀 😀
  Alla 3 böckerna är helt fantastiskt bra. <3

 9. Librarian

  Fantastiskt bra böcker! De är så utlånade på biblioteket där jag jobbar, att man aldrig ser röken av dem annat än på hyllan för reserverade böcker! 🙂

  Ett tips till dem av er som kanske inte vill/har möjlighet att köpa böckerna: kolla med ert närmaste bibliotek om inte böckerna finns att låna som e-böcker!

  / Librarian

 10. Jag tycker också att det är väldigt likt battle royal. Älskar battle royal 🙂 . Du är så fin Foki

 11. Jag vet 😉 De är sjukt bra 😉

 12. Foki!! JAG HAR LÄST ALLA TRE BÖCKERNA OCH DET FINNS INGA BÄTTRE!! Hoppas du tycker om dem lika mycket som jag gjorde 😀

 13. Ricky kommer att få konkurrens för du kommer att bli kär!

  kramar <3

 14. Böckerna är tusen gånger bättre !

 15. böckerna är superbra, men ett tips från mig är att inte läsa 3an. Den förstör liksom hela upplevelsen, eftersom jag inte tycker om slutet. Om jag ska vara ärlig så önskar jag att jag själv inte läst sista boken, eftersom jag nu inte längre känner något sug efter att se filmerna. Såklart är det väldigt individuellt, men enligt mig : Vänta med sista boken tills alla filmerna är gjorda, och kanske inte ens då.

 16. Böckerna är så mycket bättre att det inte går att beskriva! Och eftersom filmen är helt awsome så måste du förstå att böckerna är BÄST! Bra köp! Kram

 17. såg filmen och den var suverän ! 😀 jag borde kanske också läsa böckerna…

  fashionisnotaonewaystreet.blogspot.com

 18. ♥♥♥

  Heter den sista inte Revolt????????

 19. ♥♥♥

  Jag trodde den sista hette Revolt!

 20. Böckerna är såååååååå bra! Jag blev så inne i första boken så jag läste den på 2 dar! Nu har jag precis börjat med andra boken! är på sidan 8! hihi!

 21. 1. Hunger spelen 2. Fatta eld 3. Revolt

 22. Hehe, min pojkvän tvingade mig att se Battle Royal efter att vi varit och sett Hunger games. Ja, det finns likheter. Men också skillnader. Till exempel, i Battle Royal får dom ju sina vapen slumpmässigt. I Hunger Games får de ju fajtas för att få vapen. Och i Hunger Games är det inte en skolklass, de känner inte ens varandra.

 23. Älskar böckerna!
  kan inte vänta tills nästa film som kommer i november 2014, dom ÄR bättre än filmerna, Fatta eld är bäst! 🙂

 24. Annaclara

  OMG DE BÖCKERNA ÄR BARA BÄST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GUD VA KUL ATT DU SKA LÄSA DEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 25. Alla som inte har läst dem borde göra det nu!!! Älskar HG, kan inte vänta tills filmen kommer på DVD i sommar!!
  Såg filmen i söndags, men jag tycker att böckerna/ boken är bäst.

 26. team peeta eller team gale?

  team katniss! hihihih

  nä jag är absolut på team peeta inte nog med att han är mycket snyggare en gale

 27. Läs dom jag har läst hela trilogin 2 gånger nu och har sett filmen!! Älskar dom!!!! Jag grät i två timmar senast jag läste sista boken! Jag kommer att läsa om dom tills jag dör! (dramatiskt) hi hi 😀

 28. Sandra♥Foki

  Min ena bästis Elli har också dom böckerna fast hon har alla i en stor bok ;”D ♥

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *