Figures

Som ni vet så samlar jag och Ricky på handgjorda anime-figurer från Japan. Det är några som har undrat över varför jag inte har uppdaterat bloggkategorin ”Fokis figures” på nästan ett helt år. En av anledningen till detta är att jag inte har haft tid / ork, och dessutom så har det gått ganska långsamt med samlandet av nya figurer.

Men under den senaste resan till Japan så har vi dock plockat upp ett antal nya exemplar som nu ska ställas in i samlingen. 🙂 Jag lovar att fixa upp bilder på dessa så fort vi har fått hem vår nya vitrinskåp!

56 kommentarer

 1. Längtar verkligen tills du lägger upp bilder på dem:) De är så himla sötaXD

 2. Hejsan!!!<3:)))
  jag undrar var man kan köpa dom här söta figurerna??^^<3

 3. Jag gilar din sida Foki och gilar dig min syster ha den och två andra men även har hon nästan alla från serien förutom två!!!
  Jag gilar värkligen att du är i japan!!

 4. Min syster har en samling av dom hon saknar bara två av dom men ena har on bestält.Och Jag gilar dig Foki jag gilar din sida ochså!!!

 5. Ser ut som att vi va i Japan samtidigt! Jag var i Tokyo och Kyoto för någon vecka sen ❤❤

 6. Finns det en sida man kan beställa dom på?
  och vad heter sidan, för jag älskar såna figurer..

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *