Väskor och mobilsmycken för alla!

Shoppingsugna? 🙂

Med stort nöje kan jag äntligen presentera veckans nyheter i min webbutik, som består av 7 nya handväskor i flera olika färgnyanser, samt 5 nya mobilsmycken. Ni kan klicka på bilderna nedanför för att komma till produktsidorna. Där finner ni fler bilder och fler färgalternativ.

Prevcis som alltid så gäller 100% gratis frakt på allt, så länge ni handlar för ett belopp på över 300:- ♥

Länk.


Länk.


Länk.


Länk.


Länk.


Länk.


Länk.

Här nedanför kan ni se de nya mobilsmyckena. Dom passar till alla mobiltelefoner som har uttag för hörlurar. Förutom att göra era mobiltelefoner mycket vackrare så förhindrar smyckena att smuts och damm ska komma in i uttaget för hörlurarna. 🙂

Länk.

Länk.


Länk.

Länk.


Länk.

Välkommen in i butiken!

98 kommentarer

 1. UNDERBARA väskor! Åh vad sugen man blir, vill helst ha den näst sista svarta handväskan, love! 😀

 2. Underbara smycken till iphones! <3

 3. Hej Foki<3 Jag älskar mobil smyckerna muffinsarna va jätte söta<3

 4. dom är ju bara för snygga!

 5. Fina grejer 😀

 6. Jag vet att det är svårt att göra ”billiga” kläder när dina sömmerskor arbetar under bra förhållanden och kvalitén på varorna.. Men det vorre toppen om du kunde sälja lite billigare klänningar. Letar efter den perfekta skolavslutningsklänningen och älskar din stil!

  Toppenblogg!!

 7. Mycket fint! 🙂

 8. Åh såå sööta mobilsmycken! Jag blir kär i dom bara jag kollar på dom ^.^

 9. Massa fint 🙂

 10. Jag är kär i muffin smycket^^

  Synd att de rosa va slut,,,,. Jag och rosa asså,,,..<3

 11. heter inte du wallström eller nått,inte soirak?
  Men iaf kallar ricky dig för foki eller ancisha?

 12. fint allt var 🙂

 13. oh den bruna och den vita väskan va ju jätte fina dude. !

 14. Elsker den hvide taske – den er virkelig smuk! Også alle mobilsmykkerne selvfølgelig 😀

 15. SeeingSunshine

  Hello! I love the ”Cutie Girl” bag in light pink, but it is already sold out! Will you be getting more of this color?

 16. kan du inte börja sälja k-pop skivor? 😀 älskar k-pop men det är svårt att få tag på tex super junior, big bang med mera här i sverige D: <3

 17. Jag gilla den vita väskan och smyckena!

  http://www.hypnotize.webblogg.se <<— min unika blogg!

 18. Åh jag älskar allt på denna sida! 😀 kram foki 🙂

 19. Alla väskor och mobilsmycken är jättefina 😀 kram 🙂

 20. Åååhhh gud vad fina! TÄNKTE BARA SÄGA SOM EN VARNING, MOBILSMYCKENA FUNKAR INTE TILL SONY ERICSSON DÅ DE HAR ETT ANNAT SLAGS UTTAG!

 21. Hej jag kommer också från Thailand och ska snart åka ditt och Smyckena och kläderna är jätte söta och jag undrar vart man kan köpa dina Iphone skall i thailand och kan man också köpa dina kläder i Thailand älskar sin blogg 🙂

 22. jag undrar för att man stoppar ju mobilsmyckena i hörlursutaget kommer man fortfarande höra när man ringer mm. ?

 23. Hej Foki!
  Ville bara påpeka att på Fokiwa ligger en del av de gamla mobilsmyckena på Accesories och de nya på Other, du kanske skulle kunna ändra det så blir det lättare att hitta vad man söker. Kram!! Elin ^^

 24. Verkligen jätte fina saker 🙂 Mobilsmyckena till hörlursutaget är verkligen jätte fina ^-^ önskar jag hade haft råd att köpa, men får se om du har dem i framtiden med när man har bättre ekonomi ^-^ vet hur bra de funkar (och jag har sony ericsson), för köpte nyligen en sådan fast i form av en katt tass i Tokyo.

  Hade varit skoj om du hade kunnat utöka antalet telefonmodeller på mobilskalen, skulle verkligen vilja ha ett som är så snyggt iordninggjort, men har ju en Xperia ray *-)

 25. FOKI! SNÄLLA LÄS!
  Cutie Girl Bag i Light Pink är redan slut, och den kom ju ut IGÅR! Jag fyller år snart och behöver desperat en ny väska, den var så sjukt fin och jag, och säkert många andra som inte hann beställa den vill ha den så gärna! Kommer lagret att uppdateras någon gång, eller överhuvudtaget??
  Om det kommer in mer på lagret, isf när ungefär och kommer du att meddela det i bloggen?

  Snälla, snälla, snälla, snälla svara! Det skulle uppskattas så otroligt mycket!!
  Mvh Anna, en trogen läsare av bloggen och som älskar ditt klädmärke ♥

 26. Hej Foki, jag skulle vilja beställa Cupcake Mobile Charm i vit, men den är SLUTSÅLD!? Kommer det komma in fler i lager? ♥

 27. alexandra

  Woow! Det ät jätte fint. Men jag undrar kan du inte göra bästa kompis halsband? För min kompis och jag bara älskar dig!!!!!!!!!!!!!!!!!

 28. Så söta mobilsmycken! Ah, såklart funkar de ju till android.. tänkte helt fel när jag direkt sa att det bara är för iPhone. haha

 29. Jätte fina 😉 VILL HA!

 30. Set sista mobilsmycket var ju grymt snyggt!!! <3

 31. hej du är såååå snygg har du några sönhettibs

 32. väskorna var sååå snygga! jag bara måste ha en.

 33. asså gud jag dör! ge mig! 😀 men du kan du inte lägga upp fler skor på Fokiwa?? är så sjuuukt kär i dom som finns där men dom är lite för höga för mig :S

 34. Jag är positivt överraskad!

 35. Hej!! Vad söta alla saker är 😀 Har en fråga varför man inte kan klicka på knappen för att köpa tex en väska!! Har hittat en jätte fin som jag vill köpa man går ej!! har testat flera varor men funkar inte!! Varför??

  Tack för hjälp!! Vill gärna ha den väskan!!!

 36. Guud vad söta! Ska nog beställa något, men det är så himla svårt att välja för att det finns så mycket olika saker!<3

  PS Älskar din blogg och butik!<3

 37. Väskan längst upp var jätte fin! 🙂

 38. Hej Foki!

  När avslutas tävlingen om Canon kameran?
  Kram

 39. gaaaaaaaaahhhhhhhhhaaa galet snyggt!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3
  neeeeeee jag är försent ute med mobil saken D: det finns bara med teddy björnen!! men den är också väldigt snygg!! det är så svårt att välja :3

 40. Hej foki!
  Jag tycker din blogg jättemycket och dina kläder är underbara!
  Jag älskar cupcakes och när jag såg cupcakesmycket tyckte jag den var helt fantastisk!
  Jag undrar , eftersom den nu är slutsåld , vet du när dom fyller på med fler sådana?
  Tacksam för svar!

 41. O.M.G, Foki you are the best;) Jag älskar verkligen dig:D Du är helt underbar och fantastisk, även fast jag inte har träffat dig ser jag det på dig:)<3

 42. Hej Foki, jätte fina mobilsmycken!! Men jag har en fråga när någon ringer eller så gör det så att man inte hör något ? Blir det som att du har hörlurar på ?:)

  Kramar.

 43. vad hittar man såna smycken??

 44. Var köper du dom? 🙂

 45. Jag vill köpa den svarta ”Sweetie Bag” men jag undrar är det röd färg som den har på kanterna eller någon orange färg?

 46. Men du tjejen….Jag har en heeeeelt ANNAN fråga…..ligger ”MIN VOVVE” kvar utanför entrén till MBK? Har du käkat ankan dom har i restaurangen (minns ej om det var chinamat kanske…) innanför den entrén? Där blev det strömavbrott sist vi var där…så då fick vi varsin typisk ”thaipresent”;) MUNSKÖLJ!!!!! HAHAHAHAHAHA Kraaaam

 47. HAHAHAHA…förresten FOKI…..”chicksen” e ju som tokiga här:P nu får gubben din snart konkurrans på allvar tror jag;) AKTA DIG!!:P Folk undrar antagligen vad en 34-åring gör här inne överhuvudtaget….men halkade in på din blogg första gången då du var nominerad till blog awards tillsammans med bla. Miriam Parkman (Miriams kafferep) som är ett gammalt slibbigt ex till mig´s syster…OJ …där glömde jag andas nästan:P! Sen trillar jag tillbaka in här emellanåt bara för att du är EXAKT SOM JAG….34 bast eller inte…men ….jaaah…som en FEMÅRING som älskar ROSA, OCH…JA VAD SKA MAN SÄGA….ALLT SOM EN STAD SOM TEX. BANKGKOK KAN ERBJUDA i form av småstörda, söta och roooliga prylar….sen fotar jag en del …..KUL=) Du får väl hojta till när ”dina kunder tjatat sig till att du ska göra kompishalsband etc.;) Så kan vi bli samarbetspartners…..om du vill ha hantverk i silver;) kram igeeeen

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *