Hänt Extra med reportage från vår lägenhet!

I slutet av februari månad kom den svenska tidningen Hänt Extra på besök hos mig för att göra ett reportage om min och Rickys lägenhet.

Jag visade runt reportern Emma Barrstrand i alla våra rum och berättade om vårt liv här i Bangkok. Sedan dess har tidningen med artikeln hunnit komma ut i butik, och nu är den troligtvis ersatt med ett nytt nummer. För er som missade artikeln så finns den att läsa här nedanför! 🙂

Haha, jag tycker det är roligt att dom tog med att ”jag valde lägenheten på grund av helikopterplattan”. Självklart är vi väldigt förtjusta i våran romantiska helikopterplatta där vi har spenderat så många kvällar och nätter. Men lägenheten valde vi för att den har ett så otroligt bra läge och för att Millennium Residence är så himla fint! ♥ Nästan som en stor oas mitt i den enorma staden.

Sedan vi flyttade in hit för ett år sedan så har jag blivit en flitig användare av ordspråket: ”Borta bra men hemma bäst!” Jag och min sötnos trivs så bra i vårt slott uppe bland molnen!

82 kommentarer

 1. Ååååå vad vackert ni har det jag skulle ge allt för att bo där och den rosa helikoptern är inte en så dålig ide…
  Och just det jag älskar bikinin du har på dig…

  kram

 2. Inte för att vara sån men jag tycker lägenheten ser väldigt tom ut? Inga tavlor och knappt några växter. Alla har ju olika stilar självklart .

 3. Oh, herregud, vilket paradis:O Verkligen mysigt<3

 4. Är det bara jag som reagerar på vilken ålderskillnad det är mellan dig och Ricky? Men det är ju helt fantastiskt att ni två med en sådan ålderskillnad får det att går ihop. Äkta kärlek antar jag <3

 5. antingen har du ljugit i ett videoinlägg eller i den här intervjun, för du sa i videoinlägget när du visade lägenheten så här:men ricky vad är det där? det är helikopterplattan. 🙂

 6. jättefin lägenhet , va sjukt kul och ser lite mer hur det verkligen ser ut men förstår vrf du gillar sovrummet så mycket … att vaknar upp jämte sin pojkvän varje dag och utsikten är ju helt otroligt! ;O<3

 7. Åhh vad fint:D

 8. Är ricky 27 år? o.O syns inte på honom ^^

 9. Vad fint du bor!

 10. Kul!! Blir sugen på att se mer av din lägenhet!! Skulle du kunna filma den och lägga upp den! ( Sånt fall vore det jätte snällt och kul)
  Älskar värkligen dina saker du säljer!! Älskar också din blogg!!
  Ha de så bra

 11. Om du och Ricky träffades när du var 14, så var han 21 ! Det är rätt mycket skillnad det när man är i den åldern. Jag undar vad dina föräldrar sa/tyckte om det? Men skönt att några fler också har det så 🙂 Jag o min pojkvän har nämligen också en rätt stor ålderskillnad och min mamma gillar det inte. Menmen 😉

 12. Arh hvor ser der fedt ud i Bangkok!!! 😀

 13. Är nyfiken på hur du bekostade lägenheten. En tjugo år ung kvinna kan väl knappast ha haft råd med detta själv? Eller?

  /Bitter- Just asking a question!

 14. Fina bilder, lite rolig artikel som jag antar var väldigt nedbantad (jättekort ju!). Var det dem eller ni som ville använda Rickys bilder? Kändes lite ovanligt att de inte ”fotar själva” (eller vad vet jag…)

 15. EyesCream

  DE SKREV FEL >.< det står "driver bloggen foki.se" men det finns inget som heter så, det är ju "fokis.se" !!!!!

 16. Du er veldig pen

 17. Du er veldig pen bare så du vet det du ligner på er dokke på en pen måte

 18. Har dom inte stavat fel på ditt namn?

 19. Snälla kan du filma din lägenhet

 20. Du vet att hon stavat fel i ditt namn i tidningen, det står Anchosa 😛

 21. KawaiiMirii

  I början stod det Anchosa… 😀

 22. Vad kul 😀 Jag har totalt missat att Ricky var sju år äldre än dig.

 23. hejsan foki! gud vad roligt för dig att vara med på flera bilder med bara dig och din lägenhet i tidningen.
  Men det är en sak jag har undrat över och det är att när ska du lägga upp en ny rund tur i din lägenhet ( som antagligen är finare nu med mera indredning och möbler).

  🙂 vänlig hälsning av ett fan

 24. VAUUUUU
  Vilken lyx!

 25. Min mamma prénumererar på Hänt extra så kunde läsa det efter skolan 🙂 Awesome Artikel 🙂

 26. I fucking love your blogg!!!!!! Why? Because I will be like you… You are awesome!!!!!

 27. Whoooaaaa~!! Looks sooo nice <3

 28. Visste inte att Ricky är 27!
  Nu spelar det ju ingen roll eftersom du är 20. Men som någon annan skrev tidigare så var han 21 och du 14 när ni träffades. Inte OK!

 29. Hahahahahah, de skrev Anchosa ”Foki” Soirak!! xD

 30. Ojdå, stämmer det verkligen att Ricky är 7 år äldre än dig? Trodde jag absolut inte. 😛 Som jag är säker på är att säkert någon annan påpekat det, men du har berättat att du var 14 när ni träffades, isåfall var Ricky 21, förvisso är du 20 nu. Eller är det bara tidningsrabbel? 😉

 31. Hahaha det skrev foki.se! proffsigt värre..

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *