Trevlig helg

Vi ses i Osaka och Kyoto. ♥

63 kommentarer

 1. En sak som jag har tänkt på länge nu är om Ricky kan prata och förstå Thailändska? 🙂 Hade vart kul att få reda på det nu när jag äntligen frågade!
  Kram!

 2. Ha det så jättetrevligt! ;D

 3. Hej Foki!
  Jag måste verkligen fråga dig en sak! Det är VÄLDIGT VIKTIGt!
  På din webb butik/webshop så står det ju olika kategorier, och då har du en som heter ”other brands”. När man vill köpa tex en tröja/klänning från den kategorin står det ALLTID onesize. På alla kläder förutom shorts/byxor!
  När jag går in på kategorin där du har designat dina kläder, då står det olika storlekar!
  Jag förstår inte riktigt, ska det vara onesize? Eller är det något fel? Kanske är det fel på vår dator…?
  Detta är en fråga jag undrat över jätte länge, så jag skulle vara supersnällt om du svarade!
  Älskar din blogg!

  Kram, Sara

 4. Hej foki! ÄLSKAR DIG OCH DIN BLOGG!:)
  Jag undrar om du ska på den mässan i Stockholm i år som du var på förra året? Själv bor jag i Göteborg men isåfall åker jag dit hihi…:)

 5. Hoppas ni får det roligt 🙂

 6. Jag hade gärna åkt till Thailand ett tag istället! Visst är våren på väg här i Osaka men det är fortfarande rätt kyligt Brrr Men snart är blommorna på väg och då kommer det var en fröjd här borta!

 7. bem soirak

  wow jag gillar dina naglar…………..

 8. Snälla kan nån kolla in min blogg <3

 9. Hej! Jag undrar hur man får ut linserna? => För jag har tänkt på att börja andvända linser…. Men är lite orolig för att inte få ut dom…! Skulle du kunna typ göra ett videoinlägg där du visar hur du sätter in linser och tar ut dem..? Tacksam för svar….. <3333333333333

 10. Hejsan! Du har skit bra bloggg läser den jätte ofta! ,
  Du gör sjukt fina i phone skal ! Hur många år är du ?

 11. Ha det bra. 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *