Alla hjärtans dag 2012

Jag kom just på en sak..

Idag kom jag ihåg att det är alla hjärtans dag nästa månad, som är en av mina absoluta favoritdagar på året. Jag frågade Ricky om han har några särskilda planer för den dagen och vad vi ska hitta på. Vi började fundera lite, men sen blev vi slagna av tanken.. ”Just ja! Girls Generation!”. ^^

Alla hjärtans dag 2012 kommer att bli den bästa på väldigt länge. Vi skippar romantisk middag med tända ljus, istället hänger vi i publikhavet på en gigantisk arena och tittar på SNSD med tusentals andra sones. ^^ Ingen traditionell alla hjärtans dag, men den kommer att bli oförglömlig! ♥

57 kommentarer

 1. Ni vet tjejer det e inte så svårt att träffa dom! Dom kommer tex till paris nu om två veckor i en stor konsert med massa andra Kop band! Så svårare än så e det inte, det e andra gången dom har konsert i Paris nu !

 2. Jag har massa fina alla hjärtans dag present-tips på min webbshop! Bland annat hjärtformade Khom Loy lyktor! Metallfria såklart 🙂 http://www.webpresent.se/smarta-saker-1/khom-loy-hjarta-3-pack.html

  Kram!

 3. MEN.. VILL OCKSÅ!!!!!!!!! älskar SNSD!! xD

 4. hej åå hoppas ni har kul då då

 5. Åhh, jag är otroligt avundsjuk på dig..
  SNSD är min favorit tjejgrupp ^^p
  hoppas du får det underbart roligt =D

 6. Vad roligt att du provar något annorlunda. Girl Generation verkar vara något som inte funnits så länge, eller har jag helt fel? Sen kan man ju annars fundera på vad som är bäst, en mysig romantisk middag eller en riktig röjjarkväll.

 7. Jessica :)

  Hej Foki! 🙂
  Lyssnar du någonsin på SHINee? Om inte, så borde du söka upp någon låt med dem för de är grymma! ^.^

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *