Tickets

Nu är jag äntligen på väg hem efter en lång dag ute på stan! 🙂 När jag kommer hem tänker jag direkt hoppa in i träningskläderna och ha ett avkopplande yoga-pass i spegelhallen. Så himla härligt!

En kul grej bara. Jag var in till en liten resebyrå för ett tag sedan och bokade en weekend-resa för mig och Ricky. Vi ska sticka iväg till ett land som vi aldrig besökt tidigare. Flyget går från Bangkok i övermorgon. Ni ska få veta vilket land det är så fort vi har landat. ^^

Jag idag.

Min byxdress hittar ni genom att titta in här.

Jag önskar en trevlig fredagkväll till alla mina läsare! Lite senare kommer det att dyka upp en ny tävling här i bloggen, där ni bl.a kan vinna en resa till Los Angeles. Så håll utkik i fall ni är intresserad av att sticka iväg till LA! ♥

101 kommentarer

  1. Kan inte du göra skal till samsung galaxy s2

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *