The looki

En bild på hur lilla jag har sett ut idag:

Toppen är från Fokiwa och kan hittas här.

Shortsen är köpta i Tokyo. Skorna är från en random skobutik i Terminal 21, jag kan inte komma ihåg namnet. 😮

68 kommentarer

 1. Hej Foki!
  Ville bara säga att du är en av mina största förebilder! Du är söt som socker och jag älskar din kreaktivitet, du liksom står ut i mängden och visar världen vem du är, sluta aldrig göra det du gör 🙂

 2. Jag tycker mig minnas att du sagt någon gång att du har återförsäljare i Japan och om jag inte minns helt fel att du ville sälja Fokiwa i Shibuya 109 (eller blev dina designs uppköpta av ett annat märke)? 🙂 Jag undrar bara om jag minns fel eller om det stämmer?? Skulle vilja hitta dina designs i Tokyo, jag bor ju här och så. Sailor-stilen är jättesöt!

 3. Saa sot du er! Har akkurat varit i Tokyo selv og shoppet. Det var fantastisk!

 4. Snygga kläder! 🙂

  Säljer billiga kläder! Allt under 50-lappen.
  Nya festklänningar, jeans shorts och vardagsplagg m.m

  http://www.tradera.com/auktioner/lill-elin

 5. hur varmt är det i thailand nu? 🙂

 6. Heej Foki 🙂 Jag tycker att du är så underbart fin, jag älskar dina smilegropar och ditt fina leende ! Jag önskar bara att jag kan få träffa dig ! Jag är inne på din blogg `varje dag ! Jag älskar den <3 Ha det bra / fanny :)<3

 7. sjukt söt som vanligt !♥

 8. Otroligt söt, Önskar man hade en kropp som dig Foki <3

 9. Haha, vad roligt att se dig använda ordet random, det gör du aldrig annars xD Kram <3

 10. Nice outfit! ^^
  Ska faktiskt ta och beställa dendär toppen. 🙂

 11. Jätte fin blogg du har! Gå gärna in på min, du behöver inte läsa men det skulle vara roligt om du kunde gå in på min blogg och bara kommentera vad som helst. Det skulle vara roligt för mig att veta att du läser min kommentar nu… och speciellt roligt att DU gått in på MIN lilla blogg! Tack!
  Vilken fin outfit du har på dig! Jätte söt!

 12. så sött alting passar ihop! (^ ^) Den väskan är ”to die for”, haha! (*_*)

  Kram på dig <3

 13. SÖÖÖTIZZZ <3

 14. snygg outfit !

 15. Omg, jag blev kär i skorna! Hihi! ^___^

 16. Älskar verkligen toppen 🙂
  Kramizar Evve!

 17. jakob♥♥

  snygg du är ♥♥♥

 18. i love Foki

  Foki jag tycker att du är jätte söt i dem där kläderna!!!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *