Eye of the tiger

Några fler bilder från gårdagen.

En kul grej som hände med en av de större tigrarna; Vi tog en av deras leksaker (en stor rund boll) och busade runt med tigrarna. Efter ett tag blev det så att bollen rullade mot Ricky som satt ner på huk och filmade tigrarna. En tiger hoppade efter bollen och skulle bita tag i den, men ”halkade” på bollen och råkade bita Ricky i benet istället. Ricky ropade till ”AAAJ!!”, men sa sedan ”oj, nej, den bet inte så hårt ändå”. ^^

Det är mycket fascinerande hur tigrarna beter sig precis som vanliga huskatter, även om dom är betydligt större. Samma nyfikenhet och samma typiskt kattiga lekfullhet. När jag kliade tigrarna på huvudet så strök dom sig mot mig, precis som vanliga katter brukar göra.

Underbara djur! ♥

187 kommentarer

 1. Hej! Måste bara börja med att säga att jag älskar din blogg! Du är så söt och har alltid massa söta/fina grejer! Har följt din blogg så länge jag kan minnas!
  Sen måste jag bara fråga vad stället heter där ni besökte tigrarna? Ska nämligen till Thailand i vinter och det här med tigrarna verkar ju jätte häftigt!

  Tacksam för svar! <3

 2. Tigar är fina djur.

 3. Aww! så söta! <3

  P.S Älskar din blogg Foki!

 4. Så fint! 🙂 jag kan förstå att du är lycklig!

 5. omg så underbara *_* JAG SKA HA EN TIGER NÄR JAG BLIR STOR! 8)

 6. Du uppfyllde just get som min dröm är! Mitt favoritdjur är just katter och då att se att du får hålla i en tigerunge som jag har drömt om ända sen jag var 5 år är helt otroligt önskar att jag var du just nu!<3

 7. G-Dragons

  SÅÅ FINA BILDER!!

 8. Hej Foki!:) Måste först bara säga att jag jämt blir glad av att gå in på din blogg för du är så gullig 🙂 Men sen har jag en fråga. När jag var i Thailand så besökte jag tigertemplet som ligger utanför bangkok. Då så var ”personalen” väldigt stränga och dom skulle hålla i en när man gick emellan tigrarna, och man fick bara klappa tigern en liten stund och det mesta gick ut på att ”ta bild”. Man fick inte hålla i kameran själv, utan det gjorde personalen. Jag undrar om vi var på samma Tigertempel? För jag tycker det är jätte konstigt att du och Ricky fick göra nästan vad ni ville med tigrarna, men det var inte så när jag var där. Kram

 9. Jag älskar din blogg Och dina fina bilder Foki <3 <3 <3
  jag gillar tigrar…de e fina djur <3

 10. ojj var det inte läskigt att va med dom men dom var jätte söta<3<3<3

 11. när vi var i Thailand så besökte vi det där stället! det var så roligt 🙂 jag fick mata en tigerunge med välling ^^

  jag har en liten fråga: vilken är din favorit låt? 😀 skulle vara tacksam för svar ! <3

 12. shit så söt.

 13. Vackra bilder 🙂

 14. Katrine fra Norge

  Åssen kamera har du?
  og åssen redigerings program?
  Fin blogg! 😉

 15. Åssen får du bildene dine så fine? :O

 16. Sykt vackra bilder<3333
  Hvordan får du dem så vackra? :OOOOO

 17. Hur får du så bra bilder!!!!???????????
  härlig blogg! ;D

 18. Hur kamera har du?
  Digger bildene dine! ;P

 19. Hej!
  Jag beundrar verkligen dig i alla lägen. Du vågar vara som du vill och inte som andra vill. (komplimang,om du undrar)

  Har den där tigern tänder?
  Var hittar du såna där dekorationer till dina mobilskal?
  Kramar från mig <3

 20. HEJ HEJ !
  Vad fin blogg du har ! 😀
  Jätte söta tigrar, är dom tama ?
  Hur kunde du sitta brevid en tiger (Den kunde väl bitas)?
  Och sista frågan :))
  Var va det (Där du är på bilden)?

  Ha det bra och kolla gärna min och min kompis blogg :D<3
  Hej då 🙂

 21. ÅH. jag älskar verkligen tigrar, skulle göra vad som helst för att få träffa en.

 22. Oh, that’s soooo(X100.000) cutie!!! I also want to do that with tiger because I love this animal (my favorits is the white tiger but this one also are so cute!! ^^) But in france don’t have tiger educate as cat. :'( It make me so sad!!

 23. är det dina tigrar? 😀

 24. Grymt snygga bilder!

 25. Alltså åh, fy vad awesome!

 26. Söta tigrar dedära! 🙂

 27. Hej. Kan vem som helst åka och hälsa på dessa tigrar eller hur kommer det sig att ni får göra det?

 28. Gud vad söta tigrar. Hur vågar du sitta bredvid en tiger?
  //Sandra =)

 29. Riktigt häftigt.

  Men det måste väl vara läskigt på samma gång? Med tanke på att de ändå i sig har det vilda, till skillnad mot en tam huskatt. Men ja, vilken känsla att busa runt med tigrar. De är så vackra.

  Och du borde lägga upp videon när Ricky ramlar/blir ”biten” ^^

 30. Herregud ,Fina bilder ! <3 Mvh.Linn

 31. Hej foki!
  jag och min familj funderar på att åka till
  Thailand.Jag berättade för min mamma att man kan klappa
  tigrar i thailand och när mamma fick höra det blev hon sugen att få klappa tigrar för det är ju en stor upplevelse här kommer frågorna!
  1.Vad heter djurparken där du klappade tigrarna?
  2.Finns det fler ställen där man kan klappa tigrar?
  3.kostar det pengar att klappa tigrar??

 32. Hej kan inte du ge mig adressen till tiger”stället” eller vad man nu ska säga.Vi ska snart åka till Thailand och tänkte besöka Bankok och vi vill gärna träffa tigrarna! ^ . ^

 33. Foki. fotar du med en systemkamera eller är det en annan kamera?

  Undrande Zaga

 34. söta bilder!!! 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *