It is not me..

Jag känner att det är dags att förtydliga en sak som har pågått ganska länge. Jag är inte alls arg eller upprörd över den här saken, men jag vill bar att alla mina läsare ska vara medvetna om hur det ligger till, för att undvika ytterligare förvirring. 🙂

Nämligen…

Listan kan göras hur lång som helst, om man använder olika sökord och diverse felstavningar. Kort sagt så handlar det om identitetsstöld. Problemet med detta är att många människor blir lurade till att tro att dom kommunicerar med mig på Facebook, Bilddagboken eller andra sidor.

Jag inte är medlem på en enda community, förutom Facebook. Mitt Facebook-konto är hemligt och endast öppet för mina absolut närmsta vänner och släktingar. Alla dessa andra ”Fokisar” är inte jag. ^^ Jag finns endast här i Bloggen. Så långt sträcker sig min öppna aktivitet på Internet.

162 kommentarer

 1. Alla verkar ju rätt tröga hära Foki säger ju att hon har en facebook men den är HEMLIG för att hon bara har sina VÄNNER & FAMILJ på den å inte ni hennes fans -.-’ hur svårt kan de vara att förstå något så jävulskt simpelt..

 2. ”Fokisar” , gud så gulligt uttryck! ^^

  KOLLA MIN BLOGGG!

 3. Jag tycker det är fräckt av de som gör falska användare.

 4. Att göra fan-facebook användare är ju okej. Men att låtsas vara du… noup!

 5. Elise karolczak

  jag måste ta bort dom som mina vänner.Trodde det var du på den längst upp tror jag men såg jag att det står författare du är väl ingen författare eller?

 6. Satt och såg svenska Idol live på tv4.se i gårkväll, då är det ett chattfönster (kopplat till Facebook) bredvid så man kan kommentera framträdadena och plötsligt dök ”Foki Wallström” upp. Insåg dock ganska snabbt att det inte var du, jag menar sannorlikheten för att du ska se svenska Idol??

 7. Det borde vara jobbigt att någon annan låtsas vara du! Nu när jag såg hur många det var så tror jag verkligen inte på att det var den riktiga du!

  /Ida

 8. Hej Foki! Jag ska till New York i början av november månad och jag skulle behöva lite bra tips på vilka platser som verkligen är ett måste att besöka när man är där! Jag vet att du har varit där minst 1 gång (kanske flera minns inte riktigt:)..) så undrar om du skulle kunna antingen kommentera min blogg (http://aamandanathalie.blogg.se) eller skriva i ett inlägg om vilka platser man borde besöka.

  Vet att du redan har skrivit ett inlägg om det men jag kan inte hitta det.. Har suttit jättelänge men jag hittar det inte:(

  Ha det jättebra puss! /Amanda

 9. Jag håller med Saras kommentar här ovan. Det är ju inte alls säkert att de som gjort dessa sidor gjort det bara för att de gillar dig. Det KAN ju faktiskt vara män som fiskar efter unga tjejer under ditt namn. Så ANMÄL dem snälla!

 10. Till er som skriver i kommenetarerna bah: vem är du på fb då vad heter du där osv lär er läsa hon skrev jue att hennes fb konto är hemligt och att hon vill bara ha kontakt med sina närmaste där respektera de! 🙂

 11. Hej Fokis jag gillar din blogg jätte mycket.
  Jag vill jätte gärna veta vad du tycker om Justin Bieber om han skulle spela en konsert i Sverige skulle du då gå på den?
  MVH Sara

 12. hjälp vad jobbigt att typ 30 personer måste göra så vilka idioter !! -.-

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *