Monday

Idag är det måndag och jag har återvänt till mina sysslor, men det är helt ok för mig så länge jag kan jobba utomhus i det härliga vädret. Det är 28 grader och duggregn just nu. Jag och Ricky sitter vid poolen och arbetar, samtidigt som vi smuttar på varsin iskall dricka.

Vi håller även på att kolla efter flygbiljetter till Japan och en tillfällig bostad i Kyoto. Planen är att vi ska bo där några veckor i november månad, men vi får väl se hur det blir. Allt beror på om vi har tid eller icke. 🙂

På bilden syns våra nya favoritdrycker! Dom är väldigt friska och fruktiga i smaken, och samtidigt relativt fria från socker. Superb törstsläckare!

162 kommentarer

 1. Ahh, dem ser verkligen smakliga ut <3

 2. Åh Kyoto, min favoritstad i världen.

 3. de ser riktigt goda ut!

 4. Den lilla figuren som är i bakgrunden på drick-bilden är ju från en anime-serie jag precis börjat kolla på^^ kan du inte berätta lite över vilka serier du kollar på nu eller som du har sett o tycker är bra?:)

  Kram

 5. haha coola burkar ! 😀

 6. tja svarting stick hem till laos och predika din Wapanism där istället

 7. Haha, sånna läskburkar köpte vi också när vi var i Lettland fast med ananas och vindruvor. Vi köpte med oss några hem bara för att vi tyckte att burkarna var så coola och annorlunda. 🙂

 8. Elllen!!!!

  Det ser ut att vara goda drycker!!!!!!!!!!!!!!!
  ousspådaj !!!!!!<333

 9. Gaah!! jag älskar din data gud va söt O3O

 10. Haha, ”relativt fria från socker”, vad ska det betyda?

 11. hej fkoi vet inte ens om du kommer se den hät kommentaren men jag har kollat på några plagg på fokiwa och jag undrar vfr är alla plaggen så dyra?

  PS. I LOVE YOU

 12. hej foki jag vet inte ens om du kommer se den här kommentaren men jag har en fråga jag undrar vfr dina klädesplagg på fokiwa är så dyra?

  PS. I LOVE YOU

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *