Just standing here

Gäsp! Jag har just vaknat upp efter en liten vilopaus i TV-soffan. Jag måste nog ha varit ganska trött, för jag somnade samtidigt som jag lirade TV-spel. ^^

Men från det ena till det andra, nu ska vi sticka iväg till en nattmarknad för att äta street food och handla färska frukter! Innan det så bjuder jag på en tydligare bild av hur jag ser ut idag, klädd i en av mina egna favoritdesigner.

Just standing here looking like this..

Plagget hittar ni på Fokiwa.net

116 kommentarer

 1. fin bild 🙂

 2. du har så fint skal på din dator. i love you!!

 3. Ellen (L)

  Tänkte ba säga att du e sjuuuukt söt ! i LOVE you!

 4. fan va söt du är foki!
  pusss

 5. Det där är nog min favorit klädesplagg hos fokiwa, så sjukt snygg, ska köpa den där när/om jag har råd :S jag sparar till en ny dator så kan inte köpa såna där fina lyx kläder, men jag hittar en del fina saker på rea!! 🙂 Puss!!

 6. Va cool laptop!!
  Jag skulle vilja ha ett sånt på mina laptopar!

 7. Mitt favorit plagg på fokiwa.
  Är så snyggt 😀
  Din blogg är grymt bra!
  Kram ^.^

 8. hej foki jag hoppas att du svara min fråga men jag undrade varför du/ni säljer så dyrt på fokiwa???? kram av sara:) för jag kollar på fokiwa mkt men det är så dyrt…..

 9. hej foki vad är dit mobil nummer för något snälla sig är du rar.

 10. emilia...^^

  hej foki <3 jag verkligen älskar dina skor!!! jag undrar om du kanske vill designa/sälja dina egna fokiwa skor!!! jag älskar din blogg och dina kläder!!! jag hoppas att du börjar att sälja skor på fokiwa!! <3<3

 11. Hur mycket kostar frakten från Fokiwa? Och när det är Onesize, passar det en tjej som brukar ha medium på vanliga kläder? Kan ha small på tighta klänningar men ah! Tacksam för svar 🙂 Btw, så jävla bra blogg!

 12. Elllen!!!!

  ÅÅÅH söta kläder rent ut sagt!!!!!
  mitt utryck sötakläder.se
  på skämt!!!!!!!!!!!!<3<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

 13. hejsan

 14. jag tycker att dina kläder är fina

 15. Hej hej!! Jag ville bara säga att jag absolut älskar din klädstil och din blogg såklart!! ♥

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *