Söndagspyssel

Video direkt från designhörnan.

Syns inte videon? Klicka här.

Fler bilder och mer info kommer självklart att dyka upp inom kort, men först måste jag bara bestämma mig för vilka av skalen som ska produceras.

164 kommentarer

 1. låten heter bubble pop och hon sjunger låten heter HYUNA och hon e från korea <333

 2. HEJ
  kan inte du designa ett mobil med hästar på???

 3. Dina mobil skal är såååå fina! Jag älskar dem!!!!!

 4. Hej Foki kan jag personligen göra ett mobilskal till mig jag skulle jätte gärna vilja det du kan väl svara på den här komentaren snälla hejdå<3

 5. ÅÅhhh.. jag tycker att du är helt fantastisk! Jag skickade ett mail någon gång men fick tyvär inget svar. (men jag förstår att du inte alltid har tid) Men dina mobilskal är jag så kär i! Och jag tror att jätte många skulle bli jätte glada om du gjorde skal till sony ericsson experia 10 mini. finns så många som har såna. Jag hoppas di läser detta och tack för en underbar blogg!

 6. Åhhh… jag är så kär i dina mobilskal men jag har en sony ericsson experia x10 mini som det inte finns till och jag (och säkert jättempgna andra) skule bli jätte glad om du tillverkade mobilskal för experia x10 mini. Jag hoppas att du ser den här kommentaren och åtminstånde tänker på det:) Tack för en underbar blogg!

 7. Åhh! vill också disagna!

 8. Du har bara så söööööta mobilskal! Jag har tyvärr bara en Xperia x8… 🙁 Snälla gör mobilskal till den!
  Kan inte du skaffa så att man kan ha presentkort till Fokiwa? Krammmmis 🙂

 9. 🙂

 10. Ska man kunna ha presentkort till Fokiwa någon gång? Krammmisss 🙂

 11. många i svergie har sony ericsson experia x10 mini pro och det skulle vara sååå kul om du någon gång gjorde ett mobilskal till den eller bara något man kan sätta på eller så. Tack för en underbar blogg!

 12. hej!! jag undrar om du har mobilskal till samsung galexy gio
  kram<333

 13. Super Söta Tea

  Du äger du klär dig jätte snyggt du ser bra ut!!!:)<3 Hur hinner du läsa alla kommentararer???
  Men hur får du till lockrana så himla bra??! i love you<3 <3<3<33<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *