Mobile stage

För ett par dagar sedan påbörjade jag ett litet miniprojekt med att klippa ihop en Youtube-video, där mina egendesignade mobilskal visas upp. Videon kommer att innehålla både filmklipp och stillbilder. Jag har dock ingen aning om när projektet kommer att bli färdigt, men jag lovar i alla fall att lägga ut videon i bloggen så fort den är klar.

Här nedanför kan ni se två bilder från videon! Jag tog bilderna nästan helt själv, men eftersom att jag är nybörjare på systemkameror så fick jag hjälp och instruktioner från min kärleksfulla ”kameralärare”. ♥

Vad tycks?

Själv är jag ganska nöjd med bilderna. Det är superkul att greja med systemkameror när man har någon som förklarar och hjälper.

P.S. Skalen finns till många fler mobiltelefoner än Iphone 4. Det verkar som att vissa av er har missat detta. 🙂

Bläddra och välj mobiltelefon.

279 kommentarer

 1. kommer det att finnas skal till xperia mobilerna för det är nog ganska många som har en xperia (Jaaag).<33

 2. Och jag undrar oxå varför du har ändrat sale till limited edition? Kanske har missat att du har skrivit det i ett blogg inlägg men hittar inget.

 3. Superfina skal du gjort. Tar du bilderna med din systemkamera eller med Rickys?

 4. Hej hej många tror att det går att göra skal till xperia x10 mini men med en sådan liten mobil så är det ingen ide!:)

 5. Kan du snälla fixa mobilskal till HTC Sensation? :/

 6. Hej Foki!
  Jättefin blogg och webbbutik!

  Jag tycker jättemycket om dina kläder och skalen till mobiltelefoner!
  Men jag undrar bara om man kunde beställa sån till en XperiaX8 ??

  KRAM!!! Lovisa

 7. Älskar diin blogg men hatar min header kan du göra en till mig!! inte pengar design ahhaha >_< !! <3

 8. heej! det översta skalet som du visar finns inte med i butiken och jag skulle gärna vilja köpa det. när kommer det ut i butiken? ;>

 9. Hur kan du göra såna fina mobilskal! Men det kanske inte är du eller? 😉 <3 men jag har en fråga, jag vill gärna ha såna underbara mobilskal på min telefon, jag har en xperia x8 så det är ju ett litet annorlunda skal, men det kanske inte skulle gå men jag skulle vilja jätte gärna att det "gick" p.s älskar din blogg läser den varje dag och missar inte ett enda inlägg! <33 tacksam för svar 😀

 10. Jätte sööta mobilskal! Blev jätte glad för någon dag sen när jag såg att du hade lagt upp HTC Wildfire S! När jag var inne på premiären så fanns den inte, så blev jätte glad när jag såg det!
  Tror att jag kommer få beställa iaf 1 skal till min födelsedag =D

 11. Gud vad kul! har så länge letat efter ett snyggt skal till min ipod touch 4, men de är ganska ovanliga och inte alls lika vanliga som iphone skalen!
  Tack så hemskt mycket!:-)
  Nu är det bara det svåraste kvar, att välja ut det snyggaste^^

 12. Hej Foki ! (: Jag undrar vart kan man köpa dina skal ? Jag skulle jätte gärna ha ett men jag har en xperia mini pro -.- Men kan du säga på ett ungefär när dom skalen kanske blir klara för jag önskar mig ett sånnt skal jag fyller år om 2 veckor typ (:<3 Kram Emma

 13. fattar inte hur du kan vara så bra på att göra skal!!!

  hur gör man???

 14. varför har du inte mobilskal till ”sony ericsson?” 🙁

 15. Du jag älskar dina skal men du har inte till htc gratia? 🙁 jag & nästan alla mina kompisar har htc gratia och är så avensjuka! 😉 <3<3<3<3

 16. Älskar mobilskalen foki^^
  har du obilskal till Samsung GT-s5230 för jag hitta inte de
  om inte kan du snälla fixa det ???
  1000 kramar & pussar^^

 17. mobilskal

 18. varför finns det inte till xperia x10 mini, jag har sätt att många andra oxå vill ha det
  kram <3

 19. Varför kostar kläderna på fokiwa så himla mycket T_T vi ’vanliga människor’ har ju inte råd.. <3

 20. Vis du lager mobil deksel til : htc desire z
  Da kjøpe eg definetift !!

 21. snälla varför finns det inte till xperia X 10mini

 22. Hej Foki!

  Nu kan jag förstå att det är mycket tjatande om detta med skal till sony ericsson xperia x8. Snälla Foki, Skulle du kunna fixa skal till xperia x8 eller till alla xperia modeller. Jag känner rätt så många som har checkat fokiwa.net och mer än gärna vill köpa din skal, men som sagt så finns inte skalen till xperia’s.

 23. snälla kan du fixa det

 24. hej!!
  älskar dina kläder och dina mobil skal, skulle vilja ha ett sådant till min mobil.
  och undrar om du kan försöka göra det till en
  ( Sony ericsson vivaz pro )

  puss!! <3

 25. jag undrar om du kan göra htc skal till htc wildfiver s

 26. Älskar värkligen dina skal!!! Men kan du göra dom til samsung corby? Snälla?<3

 27. Hej foki!
  Jag äääälskar dina mobilskal, så jag kollade på fokiwa.se
  men det fanns inte mobilskal till samsung galaxy 5, varför?Var det för att det inte fanns skal för Samsung galaxy 5 på beauty mobile eller var det för att det inte var så många som använde just den mobilsorten så att du valde att inte göra skal till såna mobiler?
  Jag behöver verkligen svar på min fråga!För jag ska åka till Bangkok nu på vintern och kanske ska fixa ett mobilskal på beauty mobile!Snääääälla foki svara på min fråga!

 28. NÅGON ANONYM!

  Hej 🙂
  Jag skulle vilja ha en sådan mobil skal men den finns inte sony ericsson x10 mini pro?!

 29. NÅGON ANONYM!

  Hej igen foki 🙂
  Jag skulle vilja att du ska fixa så om man byter mobil ska den visa hur den ser ut! Tänk om den blir ful på nån mobil vet man ju inte, så jag skulle vilja att ni fixa det 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *