Välkommen till Fokiwa!

Välkommen till min webbutik! / Welcome to my webshop!

Nu har jag äntligen lanserat min webbutik!!! Dörrarna är öppna, och alla är hjärtligt välkomna in i min fashion-värld som är full av mina egendesignade skläder, samt massor av andra plagg, acessoarer, skönhetsprodukter och söta saker. Det är med stor stolthet som jag välkommnar er till Fokiwa – min webbutik och klädmärke! 🙂

Fokiwa är ett varumärke som jag har skapat av kärlek, glädje och en stor hängivenhet till färgsprakande mode från Asien. Mitt mål är att göra alla mina kunder så nöjda och glada som möjligt, genom att leverera vackra produkter av hög kvalité, hem till er brevlåda!

Letar ni efter söta kläder som passar er livsstil och sätter guldkant på er vardag? Då har ni kommit till helt rätt ställe. Jag designar och levererar massor av underbara klädstilar, direkt inspirerat av modet i Japan, Sydkorea, Hong kong. Alla tyger och allt arbetsmaterial är importerat från Japan, och jag strävar alltid efter att erhålla toppkvallité på samtliga tyger och sömmar. Människorna som arbetar bakom Fokiwa består av högutbildade sömmerskor, som har minst 10 års erfarenhet i branschen. Vartenda plagg från Fokiwa är tillverkat för hand, med både kärlek, omsorg och stor precision.

Fokiwa är ett företag som är helt och hållet grundat och utformat av mig, och detta är någonting som jag har arbetat med sedan mitten av 2010. Jag kom på min företagsidé redan när jag bodde i Sverige och fortfarande gick i skolan. Allt efter att åren gick så började jag längta tillbaka till livet i Asien, jag saknade livsstilen, kulturen och det söta färgglada modet som finns där. Till slut bestämde jag mig för att flytta till Bangkok och starta mitt eget företag med mina helt egna märkeskläder under namnet Fokiwa. Företagsnamnet uppstod delvis ur mitt eget namn ”Foki”, samt de två första bokstäverna i min pappas efternamn; ”Wallström”. Namnet Fokiwa är en del av mig själv och en del av min koppling till Sverige. ♥

Kläderna, webbutiken och allting inom mitt företag, är resultatet av mitt målmedvetna och omsorgsfulla arbete! Jag är superglad över att webbutiken äntligen är igång, för nu kan även kunder utanför Asien få tag på mina produkter.

Som sagt, Välkommen in! Jag hoppas ni gillar butiken.

Ni kan hitta min webbutik via adressen http://www.Fokiwa.se

P.S. Tänk på att den lägsta ordersumman är 300kr.

En sak till; Jag vet att många människor avskyr att betala avgift för frakten. Även jag anser att fraktkostnader är jobbiga, så därför har jag bestämt mig för att skippa den kostnaden helt och hållet. D.v.s jag erbjuder 100% gratis frakt på alla beställningar, hela vägen från Thailand.

629 kommentarer

 1. oj.. de va ju litelitelite dyrt… men förstår att de e så dyrt eftersom det är handgjort och gjort av så amazing designer… kommer aldrig ha råd att köpa nått…

 2. tkr om hemsidan!
  Hur kom du på att göra den? Alltså ja, hade varit kul att bli egen företagare, med webbshop, men hur lyckades du?
  Kan du ge tips på vad man ska tänka på och sånt?
  Går bara ettan på estet&media men ändå 🙂
  Tack på förhand.

 3. billigt 🙂

 4. Nu har även jag beställt ett helt lass med kläder. 😀 Trodde att jag bara skulle köpa en klänning men det slutade med 2 klänningar, 2 par shorts och ett mobilskal. 😛

 5. jag kan inte öppna sidan :'(:'(:'(

 6. Hej älskar dina klädder men dom kostar as mycket så jag får inte köpa dom! varför kostar dom så mycket?
  Har du haft några djur?
  Puss MOA
  sVARA JÄTTE GÄRNA

 7. Stort grattis till premiären. Nu har jag beställt ett paket. 🙂 Det blev en ganska rejäl beställning, men jag hoppas att du har stora kartonger haha.

 8. Du är så snäll och gör gratis frakt! <3

 9. Är LÄGSTA 300:- ?!? :O
  Men guud,jag fattar varför det inte blir nån frakt isåfall,alla är inte så rika som du är Foki^^

  Men snygga kläder iaf,kanske,kanske att jag beställer nåt men vi får se,skulle gärna vilja iaf!<3

 10. jättefina kläder Foki! Bra jobbat!!

 11. Åh, vilka underbara kläder! Det är verkligen snällt av dig att ha några lite billigare kläder, även om dina märkeskläder också billiga med tanke på hur bra kvalitet de verkar ha. Jag kommer säkerligen beställa något, hade bara inte tid att beställa när du släppte adressen eftersom det var på min födelsedag. c:
  Kram

 12. Älskar kläderna, men ush vad dyra de är D:

 13. fina kläder, men heltseriöst köper jag inte ett par shortrs för 1000 kr.. 🙂

 14. JAAAAAAAAAAAAAAAA

 15. >Jättefint tycker jag! 🙂

 16. Grattis till öppningen! 🙂 Snygga kläder och bra priser med tanke på att dem är handgjorda.

  Jag har just beställt ett par klänningar och ett linne från ditt märke. Ungefär hur lång tid tar det för paketet att komma till Sverige?

 17. Hejhej! Jag måste börja med att säga att det var väldigt vackra kläder, men det är synd att dom kostade så mycket då jag som inte har så mycket pengar inte har råd att beställa något från ditt märke, det borde finnas olika alternativ ett dyrare och ett billigare.

  Kramar 🙂

 18. Varför måste man köpa nåt för högst 300?

 19. gud så vackert, rätt fint men … priset aa…
  grattis till öppningen fooki

  kram hjärtat

 20. Awesome! How wonderful!! 🙂 :*

 21. Lycka till Foki. Men kläderna är ju jättedyra! Jag trodde det var billigt att producera kläder i Asien…
  Stämmer det förresten att du bara godkänner kommentarer som är enbart gulligull och positiva?

 22. Hej Foki!!

  Jag undrade bara om din kolektion finns i andra länder. Snälla svara!
  I love your BLOGG! <33

 23. Hej Foki snälla kan du göra såna mobilskal åt xperia x8 och xperia neo jag tvingar inte dig att göra det bara on du vill 🙂 😀

 24. Så kul! Har längtat as länge!! SÅ GLAD!!! Nu ska det shoppas!! MYCKET!!

 25. Shit va roligt!! Har längtat as länge!! Jag är bara 12 men hoppas att vissa saker passar ändå! Nu ska det shoppas! MYCKET!!!! Puss och kram // Peggy
  <3

 26. Hej, när ska din webbshop öppnas med dina klädkollektioner igen?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *