Ett par lugnande ord i stormen (slutsålda varor m.m)

Först och främst vill jag tack för alla underbara och uppmuntrande kommentarer i det förra inlägget! Ni anar inte hur roligt det är att läsa alla snälla komplimanger och hyllningar till mina designplagg. Det är så skönt att få höra positiva åsikter om någonting som man har skapat och lagt ner hela sin själ på. Ni gör mig verkligen superglad. Tack vare er så vet jag att jag fattade rätt beslut när jag bestämde mig för att öppna en webbutik för mina Svenska / Europeiska kunder!!

Jag vet att några av er har problem med att komma in till butiken just nu. Detta beror på överbelastning, men mina medarbetare jobbar för full med att få ordning på datortrafiken, och förbättra flödet till sidan. Det blev faktiskt kaos när jag öppnade butiken och avslöjade adressen här i bloggen. Jag hade självklart hoppats på att det skulle bli mycket folk till premiären, men mina förväntningar blev överträffade bortom alla gränser! Inom första timmen har vi fått in 346 ordrar, och dom fortsätter bara att trilla in för varje minut som går!! Just nu sitter personalen i säljavdelningen och arbetar febrilt med att ta emot alla beställningar, trots att klockan är mitt i natten här borta. ^^ Som ni kan förstå så har vi mycket att göra just nu. Det här kommer att bli en lång premiärnatt för både mig och mina medarbetare på Fokiwa. ^^

Jag ser också att flera av er undrar varför det inte finns mer kläder och produkter på sidan, samtidigt som flera av mina kläder redan är slutsålda. Som jag berättade förut så har mina asiatiska återförsäljare redan köpt upp en stor del av mitt lager. Det finns en hel del produkter som saknas i webbutiken eftersom att dom har blivit slutsålda till bl.a Japan och Hong Kong. Jag kommer självklart att utöka sidan med fler kläder och fler produkter när jag fått upp mitt lager igen. Håll ut! 🙂

Tills vidare önskar jag er en fortsatt trevlig shoppingrunda.

197 kommentarer

 1. Jag bara älskar de kläder som du gör <333

 2. yayyyy! finally :D! det ser jätte fint ut!! *börjar att shoppa ^^*

 3. AWWWWI! älskar den, så sjukt många söta kläder! 😀

 4. Kommer det komma mer ”vanliga” kläder, eller alltså mer som jeans, eller mer shorts och så? Och skulle va snällt om det fanns skor och vinterkläder 😀

 5. hej foki!<3 jag älskar din blogg och dina kläder! men jag undrar om du inte tänker göra mobilskal till sony ericsson!? jag har en xperia x10i och jag vill verkligen ha ett mobilskal!!! hoppas du läser det här och kan tänka på det!?

  ps:älskar din butik och blogg<3<3!! // kramar sofiaa

 6. Älskar fokiwa, du har verkligen talang och ett öga för att skapa kläder Foki, men tyvärr så är kläderna lite för dra för mig så jag undrar om du skulle kunna ha rea. Jag förstår såklart om det inte går så här direkt när du har öppnat men kanske någon gång i framtiden.
  Kram kram // en trogen läsare 🙂

 7. Jättefint! Herregud kvinna, finns det något du inte kan? o__O

 8. Hejsan, skulle gärna vilja veta vilka återförsäljare du har i Japan, hade varit roligt att kunna gå in i butik och kolla på sakerna!

 9. på Bettie boppie-tröjan står det one size men jag undrar villken storlek det e?! :O <3
  p.s din nya webb-butik äger men ganska lite kläder men det äger endå! <333 🙂

 10. Grattis Foki!! Superfint! =D

  Jag undrar och hoppas att du kan göra mobilskal till sony ericsson xperia x8? skulle bli sjukt glad om du gjorde det och om du läser det här! =D

  kram på dig Foki och lycka till med ´”fokiwa” <33

 11. Super fint!
  Kan du inte göra en video så jag vet hur man ska uttala det? 😀

 12. Kan du inte svara på några frågor?

  Vad får dom som syrkläderna betalt? Ungefär, mellan tummen och pekfingret.

  Varför använder du inte maskiner? Eller det kanske inte ens finns? Känns bara konstigt om HM, lindex osv har kläder som är gjorda för hand.

  Stort grattis till hur mycket folk handlade och lycka till!

 13. Jag hoppas att du fyller p med kläder det är ngr artiklar jag vill ha som är slut solda speciellt ”Molly” tröjan :/

 14. Nu har jag också beställt. 😀 Shoppade mer än jag hade tänkt mig, men det var de värt! Dina kläder är sjukt snygga.

  HOPPAS att du tar in fler saker till lagret snart. Ville gärna handla mer men så mycket var redan slutsålt. 🙁

 15. Hej foki har en superviktig fråga!!
  Har nämligen tänkt att köpa ett par lösögonfransar men kan man bara ha dom en gång eller går dom att återanvända??????<3
  Väldigt tacksam för svar!!! <3

 16. Undrar samma sak som Mandis och om man inte kan använda dom fler gnr finns det fler par än ett i ett pack? (med lösögonfransar)

 17. Supergrattis till öppnandet av butiken! 😀
  Sjukt glad för din skull (även lite avundsjuk) 😛

  Undrar som många andra, kommer det komma lite mer vintriga kläder senare eller? Typ gärna något par leggings eller lite längre tröja? 🙂

  Sen undrar jag om makeupen/hudvårdsprodukterna är djurtestade eller inte? Eller kan jag hitta det på deras hemsidor om de har några..

  Stort grattis igen! Ska hamstra upp lite pengar så jag kan köpa mig ett par söta Fokiwa plagg 😀

 18. Tjenis, Jag har ett önskemål. En länk i typ bannern eller på sidan vid arkivet som går direkt till din Webbshop.

  Älskar förövrigt allt!

  Kram Nessi

 19. Lycka till

  Jag hoppas att du inte är för trött imorgon bara xd
  Aja jag ville bara säga att alla plagg är sjukt söta och snygga vill köpa sjukt mkt men mamma jobbar >:
  Lycka till med en bra natt och jag kan säga att du gör ett bra jobb Foki! Hälsa dina modeller och hjälpare + dom som syr osv 🙂
  Lycka till Foki!!

  Jag älskar speciellt Dolly Flowy kläningen!!

 20. älskar dina plagg foki

  Nu har jag en andledning att spara pengar!! xd
  Ska kanske börja med ett godisförbud igen? HAHA <3

  Hoppas bara att du kan göra en söt kofta tills det blir kallare? Är i behov av en söt kofta

 21. Grattis till premiären 😀 älskade verkligen dina kläder! Men jag måste bara konstatera att jag blev lite förvånad över att alla kläderna jag kollade på var One Size vilket gjorde att jag inte kunde beställa något eftersom jag insåg ( efter att noga ha studerat storlekslistan) att kläderna var för små för att jag ska få på mig dem över höfterna och bysten, Kommer det komma större storlekar sen? 😀 aja älskade kläderna iallafall. <3

  Svar: Hej! 🙂 Tack så mycket.

  Men jag tror du tittade i fel kategori. Alla kläder från Fokiwa finns i olika storlekar, med tillhörade storleksguide på varje produktsida.

  Kram!

 22. Hej foki ! , Jag undrar så jätte gärna om du vet hur mycket ett par converse kostar i Thailand eftersom min kompis ska dit och jag ska be henne köpa ett par. Älskar din blogg <33 😀 Kram !

 23. Flickan som drar in flera 100 tusen av småbarn? :O
  Aja duktigt gjort iaf ^^

 24. Foki jättefina saker du har

  Jag har en fråga bara.. tänkte nämligen köpa ett mobilskal till min syster i julkapp.. de är väldigt fina.. men jag undrar hur kvalitén är? faller inte dekorationerna av? och hur känns det att hålla i den och ha den mot örat när det är en massa plott på den? 🙂

 25. åh kommer aldrig kunna beställa nåt därifrån. 🙁 får aldrig penegar. :/ och mamma vill nog inte beställa
  men söta kläder iaf

 26. Jag vill verkligen veta om du designat den ”koftan” du har utanpå bilden med klänningen ”sweet dolly pink” och i så fall när den går att köpa? allt annat var såklart också jätte fint!!!!! PUSS

 27. Foki breaks some baby hearts :'(

 28. Rebecka Djärv

  Tänk på att det kan vara smart att skriva ut vilken storlek modellen har på kläderna och inte bara hur lång hon är!:)

 29. Jätte snygga kläder!
  men lite synd att det inte fanns skal för Htc wilfire..
  Men annars bra jobbat!
  Kram

 30. Hej! Älskar fokiwa, men det finns inga skal för Xperia x10 mini, den mobilen som jag har. Kommer det komma det framöver?♥

 31. Hje foki jätte bra hemsida men varför finnns inte mobilskalen i experia ark??? 🙁 🙁 🙁

 32. och kommer det finnas i experia ark??? 🙂

 33. kommer du att sälja sånna cirkellinser som du har på dig på Fokiwa???

 34. Hej!
  Kommer du sälja iphone 5 skal i din webbuktik?

 35. Hej Foki !

  Kostar dina kläder Kr eller typ dollar ?! 😀

  Du är bäst att designa kläder ! och mobilskal

 36. Du är sjukt grym Foki! 🙂 Gillar kläderna och iphoneskalen du har designat. Kul att se vad för andra mobilskal du gör senare 🙂

 37. Hi ! Nice blogg , Just that I think ur items are a bit to expensive. Okay , Bla bla bla good reasons , But seriusley? What fabrik in Asia is that freaking expensive? -.-

 38. Jag beställde två par shorts och ett linne igår. Funderar redan på att shoppa igen 😉

  Din butik lockar mig.

 39. Kommer du ta in mera höstkläder? Jag kan tänka mig att köpa ett par, nu när det börjar bli höst i Sverige 😉

  http://www.mittemmaslliv.blogg.se

 40. Kanon snygga kläder.

 41. Det lyder rigtig godt, at der kommer flere varer! 😀
  – Ida / couturexx.blogspot.com

 42. kommer du fortsätta designa kläder till din webbutik?

 43. Kan du göra mobilskal till XPERIA x10 mini pro? SNÄLLA <33

 44. kan du göra mobil skal till xperia x10 mini proo snäälllaaa

 45. Anonym :)

  Hej Foki! 🙂
  Love ly – kjolen får ni in igen, va? Vill så gärna ha den!! Den är jättesnygg och blev besviken när jag såg ”Sold Out”. När får ni in igen? Upskattar svar!

  Kram! ♥

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *