I see signs of Hong Kong

Nu har jag och Ricky landat i Hong Kong! Flygningen gick riktigt fort, men vi hade ändå tid till att sova ett tag.

Vi har just tagit oss fram till hotellet och lämnat av väskorna. Först av allt ska vi ta en liten morgonfika, och sedan tänker vi springa ut på stan och göra en riktigt djupdykning i stadens spännande kulturupplevelser och sevärdheter. Hong Kong är en kulturellt spännande stad och man vill gärna se så mycket som möjligt av den.

Mitt första intryck är att den här staden känns ungefär som Bangkok, förutom att det finns mycket mer skyltar här, haha. 😉

Massor av skyltar alltså..

Hoppas att ni får en bra dag idag. Det tänker vi ha! ♥

57 kommentarer

 1. oh ad det ser kul ut !

 2. Foki snillet ^^

  Fint ♥

 3. hoppas ni får en trevlig vecka i hong kong
  ps.holler med om att de är mycket skyltar:S

 4. omg! många skyltar! Hoppas ni får deet trevligt <3^^

 5. Hej Foki!!
  Jag och min familj ska flytta till KINA inom ett år! Vi ska bo i en stad som heter Xiamen! Det ska bli jätte kul! Och då när vi bor där så kommer vi att åka mycket till de olika länderna som finns i närheten! Så, jag har några frågor om Kina och andra saker!

  1. Är folk trevliga i Kina? Asså hälsar dem mycket osv. för min mamma och låtsas pappa sa det! (de var ju där före oss för att hitta lägenhet!)

  2. Skulle du kunna ha en ”läsar träff” då? Asså jag har hört att du har läsare också i Thailand och i Japan osv. och jag har aldrig varit på en ”läsar träff” med dig så det skulle vara jätta kul!

  3. Tack för svar! :3

 6. Hej Foki.!
  Det gatan på bilden har jag gått på, om jag inte minns fel så..

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *