Finished!

Det tog ett par timmar, men nu är naglarna färdiga.

Vad tycks? 🙂

Min personliga hyllning till landet som jag snart ska besöka. ♥

294 kommentarer

 1. Super fina naglar! Önskar att jag själv kunde göra så!
  Kramizar! 🙂

 2. Nellie...

  Heej foki om du läser det här skulle jag bli väldigt glad om du kunde göra allt steg för steg medans du fotar de olika momenten ps hur får du dom så fina jag har försökt att måla på lösnaglar i snart 6 månader men inget blir så bra som ditt tack för din tid

  // xoxo Nellie

 3. hur FAN kan du torka dig i arslet efter du har skitit när du har såna där naglar!????!

 4. Jag fattar inte hur du kan få dom att se så jäkla bra ut, det är ett mysterim för mig som tycker att det är svårt att bara måla naglarna med en enda färg och utan några blommor etc.

 5. Shanice, thn

  Det är helt fantastiskt hur duktig du är! (:
  Jag är också väldigt intresserad utav att fixa mina naglar, men har väldigt dålig fantasi så det blir inte mer än en grund och något ”bling-bling” på, hur klarar du av att måla med vänster hand?
  Jag är inte alls lika ”vältränad” med den handen, så det blir defenitivt finare på vänster hand ..

 6. Omg va du e duktig 🙂 (vill också ha såna)

 7. Vilka naglar!
  Du är duper duktig!
  En fråga, hur gör du?
  Jag vet att du har visat en video förut hur du gör dina naglar, men jag får aldrig nog! Och nu har dina naglar blivit lite kompliserade än innan, så det vore ganska roligt att se hur du gör dina naglar i en video.
  Och en fråga till, hur lång tid tar det?
  Det är väll inte ”Fem minuter innen fest” naglar? eller?

 8. Super söta! Du är Jätte duktig!!! kram:)

 9. Johanna :)

  Hej 🙂 första gången jag skriver en kommentar c: hehe, i alla fall så vill jag bara säga att jag ääälskar naglarna och kommer sånna komma på din web shop? vill gärna ha lösnaglar men dom man köper på affären är så trista… och om det kommer lösnaglar i din web butik, hur mycket kommer dom kosta då? Kram från Johanna! c:

 10. Vet du någon bra hemsida där dom har stort utbud av tillbehör för naglar?(figurer,blommor,osv) 🙂

 11. Älskar dem!!! <3 <3 Så söta och coola!!! <3 <3
  Kram Mig! <3:)

 12. fint!
  hur länge brukar dina lösnaglar hålla? mina går av direkt! (jag limmar men nagellimsak xD) kan du göra en video på hur mycket lim o så man ska lägga påå nageln o tips hur man gör så dom håller fast längre? 🙂

  kjaam

 13. fyy vad diina naglar! Hur gör man sådana? 🙂

  Kram!

 14. jag menade fiina! c:

 15. underbara !

 16. kan inte du göra en video på hur du gör när du fixar naglarna ?
  skulle vara jätte kul !

 17. Hejj foki ! 🙂
  Stylade ett par egna lösnaglar i dag, blir så sjukt inspererad när du gör dina naglar, men mina blev inte så jätte bra. :3
  Fattar inte hur man kan vara så duktig på sånt där som du är. ;D
  Kram <3

 18. Gud vad roligt att pyssla med naglar! 🙂 Själv hade jag långa lösnaglar på balen, det lär nog ha varit den sista gången^^ Kunde inte göra någonting alls med dem på, misstänker starkt att de kanske var lite väl långa 🙂

 19. heej! sööta love them titta gärna på min blogg med http://www.missyme.devote.se kraam!

 20. Hur gör du mönstret?

 21. Gud va fina!
  om du har tid nån dag (och har facebook)så kan du titta in bland mina naglar 🙂
  Victoria Bigert

 22. Wow! gör du dom själv? 😮
  shit vad fina!

 23. Har du lösnaglar under detta vackra konstverk?!

 24. guud va fint! Love your blogg Foki!!<33:)

 25. Åhh vad fina naglar du gör foki! 🙂 Hur länge brukar de hålla tills det går bort eller hur man ska säga?? ;P

 26. åhh… vad fina!! 😀 vad använder du för några nagellack eller dekorationer till dina naglar? ^^ och vad köper du alla sakerna? ^^ tacksam för svar ^^ (och kanske lite bilder) ha det bra <3

 27. Jippie !!!! äntligen nya naglar ! Jag har väntat i en evighet ! 😀 ♥
  Supersnygga!

 28. ÅÅååååååå…… gud var vina jag vill bara sååå himmla gärna träffa dig ♥♥♥♥♥♥♥♥♥<3<3<3<3<3 I ♥ U

 29. hejj!
  jag har lite frågor.
  1. har du lösnaglar eller fixar du på dina vanliga?
  2. hur gör du om något blir helt fel?

 30. Jag älskar dom! <3 Jätte fina! 🙂

 31. Så underbara! 😀 Har du målat alltihopa för hand, även blommorna och så vidare? 😮 Hur lärde du dig isåfall ?? 🙂

  Mvh Jessica

 32. Så underbart fina!

 33. Kathleen and Sophie

  You`re nails are wonderful!We are 2 girls who have discovered you`re blog and we like it a lot;)We have a question for you: to us you seem like a person who likes the most things and are very creative but what about tatoos?Whats your opinion?Greetings from Kat and Sophie

 34. alexandra

  nice. hur gör du

 35. Peace and love

  Du har inspererat mig nu håller jag på med att göra naglar!!ska göra nya idag xoxo Peace and love<3 (10 år)

 36. Kajsa & Nyukou!

  Snygga naglar Foki! <3 Vi avgudar dig vi,ber för dig varje dag. <3 Ta ALDRIG ( NEVER )bort bloggen. =) 🙂 😀 XD
  <3

 37. Dom var verkligen jätte fina 🙂

 38. Jag undrar om du har något tips till mig när jag fixar naglarna för jag är högerhänt och har svårt att måla med vänsterhanden på högerhanden och den blir alltid mycket fulare, så har du något tips?

 39. Jag ville bara säga att jag älskar dina naglar! <3 Jag undrar också om man kommer kunna köpa de i din webbutik? 😀

 40. Riktigt fint! <3

 41. undrar vad du använder när du målar dina naglar. jag har sett att du lägger de på någon slags pinne eller något när du målar dem. skulle du kunna visa vad det är och hur du använder dem?

 42. Heej, jag undra vart du köper alla grejer till naglarna?
  om du köper från nån sida elr nåt.
  och va för lim man ska använda för allt ska sitta fast bra. tacksam för svar 🙂

 43. Hej Foki!
  Du har alltid jätte fina naglar. Nu i sommar så har du fått mig att också görja göra iordning mina naglar! Det är ju superkul! Men jag är ju inte lika duktig som dig, men jag hoppas att jag kan bli! 🙂 jo det jag undrar är hur länge ditt naglack och dina pärlor sitter kvar innan du måste göra nytt? Kram

 44. Hur länge sitter naglarna??
  P.S HUR KAN DU!! DE ÄR JU SKIT FINA D.S
  Puss♥

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *