Mitt hjärta till Norge

Direkt när vi landade fick jag veta om det fruktansvärda dådet som hände Norge igårkväll. Jag blir självklart bestört och ledsen över att någonting så vidrigt kan ske i ett så fint och fredligt land – ett land som dessutom har varit mitt grannland under 9 års tid.

Det är alltid beklagligt när oskyldiga måste utsättas för vansinniga människors ondskefulla hat. Jag hoppas att det någon gång i framtiden kommer finnas en värld där sådana människor inte tillåts att existera!

Mina tankar går ut till det norska folket, mest av allt till alla skadade, chockade, och sörjande. Jag känner starkt för er och jag önskar er allt väl. ♥

259 kommentarer

 1. Fruktanvärt, overkligt…Lider med alla de drabbade <3

 2. om det hade funnits en ”Gilla” knapp skulle jag gilla dit inlägg, för jag håller fullständigt med! jag förstår inte hur någon kan vara så ond!! :'( …lider med er i vackra Norge <3

 3. Hej Foki, JAG BOR I SVERGE MEN KOMMER FRÅN nORGE. JUST NU LIGGER JAG PÅ SJUK HUS EFTER BOMBEN I oSLO JAG BLEV SKADAD OCH MIN BROR pONTUS DOG:( JAG VET INTE NÄR JAG KOMMER HEM MEN JUST NU ÄR MINA SKADOR STORA:(

 4. Min mormor var där…

 5. Visst är det hemskt? :/

  Men tycker att Norges befolkning är så starka så har bemött så mycket hat med kärlek och värme.. hoppas andra länder tänker om och ser Norge som en stor förebild.. (L)

 6. Håper du forstår hva jeg skriver på norsk… Det som har skjedd er helt forferdelig. Jeg skjønner ikke hvordan en mann, en nordmann i tillegg, klarer å gjøre så mye skade. Han drepte flere av mine venner, han har skremt livet av andre, han skjøt en som overlevde. Jeg håper virkelig Norges politi tar seg til vett og gir han en ordentlig straff!… Vi har mistet våre vakreste roser, men han kan ikke stanse våren.

 7. Det er helt forferdelig. Kan ikke tro det. Tusen takk for omtanken, Fokis ^^ Hilsen Norge <3

 8. Tusen takk, Foki <3

 9. Så fint det er å se at så mange av dere i Sverige bryr seg 🙂 Kjæresten min var på Utøya og opplevde alt på nært hold. Heldigvis kom han fysisk uskadd fra det hele. Verre gikk det med en av de beste venninnene til lillesøsteren min – hun mistet livet i tragedien.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *