Svar angående ”lyxbio”

Innan jag går och lägger mig så vill jag passa på att skriva ett litet svarsinlägg angående Bangkoks ”lyxbiografer!”

Som de flesta av er redan vet besökte jag och Ricky en biograf igårkväll, och tittade på den sista Harry Potter filmen. Efter det spännande biobesöket publicerade jag några bilder inifrån biografen, och då dök det genas upp massor av frågor i kommentarsfältet, som jag nu tänker besvara.

De utvalda frågorna och svaren kan ni kika på här nedanför:

Ser alla biografer i Thailand ut på det här sättet??
– Nej inte alla biografer. Det finns självklart vanliga salonger som ser likadana ut som SF-bio i Sverige.

Vad kostar biljetterna till biografen som ni besökte?
– I det här fallet hyrde vi en s.k ”soffa”. Den består av 2 stora fåtöljer med justerbara ryggstöd, fotstöd, kuddar och filtar + ett eget bord. Priset för detta är ca 350:-.

Vad heter biografen? Jag vill gärna veta eftersom att jag ska till Bangkok nästa vecka! 😀
–  Just den här biografen heter Nokia Ultra Screens. Den är en del av Paragon Cineplex, d.v.s alla biosalonger som finns på översta våningen i Siam Paragon. Där finns även IMAX-biografen (med världens största bioduk), och en annan ”lyxbiograf” som heter Enigma. Där kan man t.ex beställa in riktiga maträtter och dryck mitt under filmen!

Lobbyn till Nokia Ultra Screens.

Jag älskar att gå på bio i Bangkok! ♥

Passa på att göra ett biobesök här om ni reser hit någon gång. 🙂

70 kommentarer

 1. Foki! Det måste har vart för att det var Harry Potter filmen som gjorde så priset var 350? Jag har vart på samma biosal 2 gånger, ena gången fick jag betala 500 baht = ca 100 kr. Andra gången betalade jag 700 baht, det är ca 150 kr och det var min senaste gång, såg på The Tourist i vintras :).

 2. Himla lyxigt. Undra vilken salong man skulle välja om man bara fick välja en……?

 3. åh! när jag var i bangkok för två år sen gick vi också på sån bio! när vi satt i ”väntrummet” hade vi sån tur att dom hade intervju med ett par av thailands största tonårsskådespelare för deras nya film! det var häftigt 🙂

 4. Lovisa ^^

  OMG, så himla lyxigt..! Ser nästan ”för” lyxigt ut xD hihi ^^

 5. Är det thailändsk textning på engelskspråkiga filmer i Thailand? Om det är det hur förstår Ricky någonting då??

 6. det måste verkligen vara en upplevelse att sitta så bekvämt samtisigt som man tittar på bio! ;D

  Kram på dig <3

 7. Skulle oxå vilja gå på en sån bio, när man ser på film vill man ju alltid sitta bekvämt!:)<3

 8. Vad lyxigt! Vad najs det skulle vara om det fanns sådana i Sverige

 9. Men om jag nu vill åka till Thailand och gå på bio, kommer jag förstå nånting? Är filmerna på thailändska eller engenska med thai-text ?:)

 10. Coolt 😀

 11. Hur många soffor finns det i den biosalongen? 🙂 Det såg inte ut att vara så många på bilden …

 12. Elin (m.fl)
  Jag tror nog att Ricky förstår Engelska tillräckligt bra för att inte behöva läsa texten, om det är textat på Thai 🙂

 13. gud vilken frän bio! 😀 jag ska till thailand imon, och vi har bokat ett flyg upp till bangkok en hel dag med shopping och vi kände att vi ville gå på bio! Min fråga är då, om man ska gå på ett sånt ”lyxbio” måste man boka det innan eller kan man göra det när man är på plats??
  kraaaam / jessica 🙂

 14. Haha vilken lyx. Vi ska se sista filmen om någon timme. I vanlig salong dock. Hade gärna också legat i en sån där lyxsoffa och tittat. Gärna beställt in lite mat också. ^^

 15. Hej Foki! Jättefin blogg!
  Jag har en liten fråga. Jag ska till Thailand i höst(2 veckor), och jag och min familj har inte bestämt vart vi ska bo än. Vet du något bra ställe? Och vet du något speciellt som man verkligen måste besöka när man är i Thailand.. har aldrig varit där förr, och det skulle vara kul att veta!
  Jeans är väl inget jag behöver ta med mig? Det är väl varmt hela tiden? 🙂
  Puss och kram!!!

 16. hej foki menar du att bion kostar 350 kroner eller bath? 🙂 kram kram

 17. Dill-Chips;P

  Äääälskaaaar!!!;)
  Det där är definitivt på min lista av saker jag måste göra innan jag dör!
  Det e ju faktiskt väldigt billigt, med tanke på att man får mkt för pengarna!:)

  Love u Foki♥!

 18. jag har aldrig set foki när hon lagar mat

 19. Är alla biofilmer ni tittar på på Thailänska eller finns det på engelska?

 20. You’re a real deep thniker. Thanks for sharing.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *