Polaroidkamera!

Hihi, gissa vad jag just har köpt? 🙂

Jag har just inhandlat en polaroidkamera. Ni vet dom där coola kamerorna som skriver ut bilderna direkt när man har tagit ett foto. Dessa kameror var superpopulära under 80-talet, men till slut tröttnade folk på polaroidkameror, och produkterna försvann från marknaden under ca 20 års tid.  Men under de senaste åren har polaroidkamerorna kommit tillbaka och blivit väldigt populära, särskilt här i Asien. Dom säljs nästan överallt, i olika färger och med roliga tillbehör.

Egentligen vet jag inte varför jag köpte en polaroidkamera. Bildkvalitén är inte alls lika bra som från en vanlig kamera, och funktionerna är väldigt begränsade. Men jag känner ändå att det kan vara en rolig pryl att ha. Kanske jag ska börja ”scrap-booka” med mina polariodbilder, eller hänga dom på kylskåpsdörren. ^^

Kameran väger nästan ingenting, men är ändå lika stor som en systemkamera.

Första bilderna! Hihi.

420 kommentarer

 1. hej foki! ^^

  jag märkte att du hade nya lös naglar på! Kan du göra ett inlägg med dina nya naglar? Blir alltid så fascinerad av din talang! 😉

 2. Hihi! Vad sammanträffande! Såg klart på serien ”you’re beautiful” precis innan jag läste detta där de använder en likadan rosa polaroidkamera som är bredvid dig där och undrade vart man kunde köpa sånna! ^^

  Kram! <3

 3. Vart i Bkk köpte du den? Kosta?

 4. Maria! ^^

  !!!!!!!!!!!!!!Hej alla som vill ha en polaroidkamera! jag och mina vänner var och kollade på sådana på urben outfiters (stavning) i stockholm på tp normanstorg elr nåt sånt där !! vet inte riktigt men dom fanns där dom kostade mellan 600-800 kr!!!!!!!!!!!!!!!! 😀

  Hur mkt kostade en polaroidkamera i Thailand???? 😀

 5. Åååh en sån vill jag med ha! Hur mycket kostar de ungefär? Och vart kan man köpa ”pappren” till bilderna? 😀

 6. hej, jag vill jätte gärna ha en sån! vad kostade den? 🙂

 7. hur mycket kostar den? 😀

 8. Hej foki!!! 😀 du är så kawaii!♥
  Men man borde nästan köpa en såndära kamera, lite gulligt,och om man T.ex ska fara och handla och älskligen ligger och sover kan man ta en snabbfoto på sig själv med ett leénde på läpparna och skriva ”är på affären kommer strax hem”. Nog bästa sättet att skriva en ”hejdå” lapp på♥ ^^

  Hoppas du har en bra dag!

 9. Jag har en sån med! Fasst en gammal från typ början av 90-talet. Köpte den för 75 spänn förr ett halvårsen på myrornas haha 🙂 Funkar finfint ^^

 10. Hej Foki.. Älskar din blogg! Skulle vilja veta vad den kameran kostar 🙂 Verkar rätt bra istället för att hålla på att skriva ut från datorn hela tiden… Tycker att du är jätte söt och cool för den delen!!! 🙂 Hoppas jag får ett svar hejdå! :)<3

 11. Hej Foki!
  As ball kamera. Hur mycket kostade den och vet du någonstans man kan köpa den via internet ? 🙂
  Skulle vara jättesnällt om du svarar! Kram Rebecka

 12. Hej, jag undrar hur mycket filmen kostar? Har hört att det är jätte dyrt.. Kram på dig Foki 🙂 <3

 13. Sara-Joyce

  OHHH!! snälla gör ett inlägg om var man kan köpa en sån!!! ha jämt vilja haft en sån, men hittar inte var man kan få tag i en :cccc

 14. Kan du inte du länka var dom finns att köpa? 🙂

 15. vad kostar dom i svenska kronor?

 16. Hej hej!
  Vart köpte du kameran? För att det är så att jag befinner mig i Bangkok nu 🙂 ska vara här i en vecka och sen åker jag hem! Då har jag vart i Thailand i en månad 😀
  Skulle verkligen vilja ha en sån, det finns på coolstuff.se men jag fick inte köpa.
  Tacksam för svar!
  Kram Lovisa (^∇^)

 17. vad kostar kameran ?

 18. Åh, en polaroidkamera! En sån har jag alltid velat ha! De finns ju att köpa i Sverige också fast i mycket mindre utsträckning.. 🙂

 19. åh vad roligt! vill också gärna ha en polaroid.

  jag måste fråga, hur fixar du din lugg? ditt hår är väldigt fint (hela du är fin).

 20. En sådan söt flicka.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *