Tid är pengar i en väckarklocka

Min förståndiga pojkvän anser att jag har svårt att stiga upp på morgon när väckarklockan ringer, och nu tycker han att jag ska skaffa den här speciella väckarklockan, som garanterat kommer att få mig till att vakna upp.

Detta måste vara den galnaste väckarklockan som någonsin uppfunnits! Tanken är att man ska stoppa in riktiga pengar (sedlar) i klockan, och om man inte stiger upp när klockan ringer, så river den sönder pengarna som straff för att man inte vaknar. Är man ekonomiskt medveten och sparsam med sina slantar så kommer man säkerligen att flyga upp ur sängen varje gång klockan ringer! ^^ ..Om man inte har råd att försova sig d.v.s.

Källa.

121 kommentarer

 1. S44NDR4 ^^

  men … köpte ni inte än ny väckarklocka nyss och ni sa att ni absolut skulle vakna från den ? :ooo

 2. haha

  Min blog http://kajoh.blogg.se/ (L)

  Puss !

 3. haha kul grej liksom men haha ändå… 😉

 4. Jag har en fråga, kan Ricky också prata Thailändska? (stavning)
  För jag har läst din blogg i ungefär en månad och jag vet inte om du har sagt det innan jag började läsa.
  Men jag hoppas att du svarar! 🙂

 5. Den där klockan kan ju inte vara laglig att använda i Sverige iaf.. Eftersom sedlar ägs av staten räknas det som förstörelse av statens egendom 🙂 Och det är straffbart.

 6. Njaa det är supercool ide
  men det finns faktist folk som behöver pengarna så njaa

 7. haha fan vad smart, jag skulle springa ur sängen – är nog alldeles för snål 🙂

 8. haha! Jag har inga problem med att gå upp på morgonen och jag är alldeles för rädd om mina pengar, så en sån tänker jag aldrig skaffa. Hihi! ^-^

  Kram på dig <3

 9. haha, den skulle min kompis ha ! hon gör allt, och då menat jag allt, för bara en femma 😉

 10. Haha, en sådan skulle jag själv behöva ha för jag vaknar aldrig av min väckarklocka. Fast jag skulle bli fattig väldigt snabbt isåfall.

  Riktigt smart tänkt av din kille ändå för vem vill förlora sina pengar för man inte vill vakna :s

  Älskar att läsa din blogg ! 😀 <33

 11. En riktigt cool väckarklocka alltså! 😀

  http://majamylady.bloggplatsen.se

 12. Men det är väll olagligt att förstöra pengar??? Iaf här i Sverige? xD

 13. Cha cha 🙂
  För det första vill jag bara säga att jag älskar din blogg och beundrar den verkligen. Och för det andra tycker jag att du alltid har så himla coola naglar! Vill skaffa sånna själv men jag är ju bara 11 så jag får inte för mamma 😀 Hehe

  Kramisar Idisen Ida

 14. ha ha jag skulle vara dead redan om jag sett min hundralapp rivas i rensor <3

 15. Vilken genialisk idé! Skulle garanterat få mig att kliva upp varje morgon (förutsatt att jag vågade ladda den kvällen innan). Däremot skulle jag nog alltid vakna på dåligt humör, så det kanske är hugget som stucket.

  //Emma Hå

 16. Häftig klocka!

 17. Haha smart ! Skulle få panik så fort klockan ringde och flugit upp ur sängen direkt haha ! 🙂

 18. Gud vad kul att klockan är just 8.15 när jag läser detta =)

 19. haha vad smart! skulle jag behöva xD

 20. Fooooooooooki <3<3
  vart har du tagit vägen?

 21. HAHA, de här ska min bror ha han vaknar inte så fort!!!
  så smart:)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *