Efter keratinbehandlingen!

Här nedanför kan ni se en mycket nöjd Foki med uppfräschat hår! ^^ Resultatet av keratinbehandlingen:

Aldrig mera frissigt hår! (hoppas det iaf.)

Behandlingen tog ca 3 timmar, + en extra timme i början för att ta bort gamla färgämnen som jag hade i håret.

En keratinbehandling gör så att håret blir rakt och glansigt, precis som håret på modellerna i schamporeklamen på TV! ..Det bästa med den här behandlingen är att den inte innehåller några kemikalier som är skadliga för håret. Tvärtom så gör behandlingen att håret skyddas och vårdas, och att det ser mycket friskare ut.

Jag har blivit instruerad till att inte tvätta håret på ca 4 dagar, så att keratinet ska hinna sätta sig och vårda håret ordentligt. Fick även med några efterbehandlingsprodukter som ska användas de närmsta månaderna.

Enligt salongen så ska resultatet hålla i flera månader. Vi får väl se om det stämmer eller inte. 🙂

Jag gjorde min keratinbehandling på en salong som heter The Corner. Kolla vägbeskrivning här.

417 kommentarer

 1. hej foki! jätte fint resultat på håret! 🙂 hur mycket kostade din keratin behandling? kram

 2. Wow! Så fint det blev! Åh, jag hoppas att jag också skulle kunna göra det! Vem vet ngn dag gör jag det kanske! ^^ Jag antar att det där är din ursprungliga hårfärg! Den passade dig jättebra! Du var JÄTTEFIN i glansigt, rakt, mörkt hår med lugg! 😉

 3. hur mycket kostar behandlingen i sverige ? vet du det ? 🙂

 4. Gud vad fint du va i det! 🙂

 5. Det är cancerframkallande..

 6. Hej! SNÄLLA kan du svara på lite frågor, typ i ett inlägg eller på mailen? Din blogg äget och inspirerar!!

  Tar den bort all färg i håret även om man FÄRGAT och inte tonat? Finns den i sverige? Hur mycket kostar det?

 7. Hej! 1 till fråga… 🙂

  Gör det håret rakt även om man har naturligt lockigt hår, och håller det sig rakt då? Du kanske kan skriva ett till inlägg och skriva hur det hållt sig o.s.v om typ en månad? 🙂 Skulle bli JÄTTEGLAD om du svarade, hoppas du har svaret!

 8. vad kostade det i thailand? Är det skillnad i sverige och thailand när det gäller frisörer och olika behandlingar 🙂

  1. Mitt blev rakt. Jag har gjort keratin regelbundet i 2-3 år. Nu var de över ett år sedan jag gjorde det sist, eftersom jag ville ha lockarna tillbaka. Tyvärr är det spikrakt fortfarande.

 9. Va? jag förstod mig inte på din kommentar 🙂

 10. OMG! Du är sååå söt Foki!<3 Ja tycker du var finare i ditt hår nu, du passar i lite mörkare hår. PUSS

 11. Jossan ♥

  Jätte fint Foki <3

 12. Mikeyboyboy

  Är inte keratin dött djur?

 13. gud ,du är ju skit snygg iden hårfärgen!det är ju inte så att hårfärgen gör att du blir snygg för du är redan s´nygg och söt annars också!

 14. Du tro vi/jag iag har råd med de? kosta ju typ en halv miljon…!

 15. […] kunna gå tillbaka till hemmatoningen… haha) och en hårkur – keratinbehandling (ja, samma som Foki gjort i Thailand) – som, vad jag förstod, är ny i Sverige. Jag googlade runt lite på "Global […]

 16. Otroligt fint! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *