Video – Foki on camera

Jag satt framför webbkameran för ett par dagar sedan och lekte med mina personliga foto-poses / miner, lättroad som jag är.. Efteråt bestämde jag mig för att publicera videon i bloggen. Kanske den fungerar bra som inspiration till alla människor som vill ha tips på hur man ska se ut på bild. ^^ haha!

Ni kan även kolla min och Fays gamla video, med ett ”liknande tema”. Men den är lite konstigare. ♥

153 kommentarer

  1. asså ursäkta men du är så sjukt jobbig… tror du är så söt hela tiden. blir lite äcklad när du gör dina poser… för du försöker vara så söt. du försöker aldrig se lite rolig eller nåt ut på dina bilder ;s

  2. ทั้งตลก ทั้งน่าร้าก

  3. michaela

    Du är så himla söt Foki 😀 <3 blir ju avis :S

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *